reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2023

@ForgetMeeNot bardzo współczuję :(

@Evelina@ co za wredny lekarz. Ja w poprzednich ciążach chodziłam częściowo prywatnie, częściowo na nfz (żeby chociaż za badania nie płacić z własnej kieszeni) ale nigdy mnie tak brzydko nie potraktowano, a wizyty zlecali co 3/4 tygodnie a nie co 6 :o

reklama
@ForgetMeeNot bardzo współczuję :(

@Evelina@ co za wredny lekarz. Ja w poprzednich ciążach chodziłam częściowo prywatnie, częściowo na nfz (żeby chociaż za badania nie płacić z własnej kieszeni) ale nigdy mnie tak brzydko nie potraktowano, a wizyty zlecali co 3/4 tygodnie a nie co 6 :o
Tak też planuję chodzić dwutorowo prywatnie z dodatkowego ubezpieczenia w pracy i na NFZ dla wyników😉
Lekarz stary jak świat, już dawno powinien odpoczywać na emeryturze🙃

Dzisiejsza wizyta na NFZ czyli na "odwal" z tekstem co się Pani śpieszy do tej wiadomości.
Pęcherzyk w macicy zero pomiarów, zwolnienia nie dał bo plamienie praktycznie ustało. A na koniec taki tekst proszę przyjść za 6 tygodni - to będzie prawie 12 tydzień, a gdzie wyniki. Porażka totalna

Dobrze, że mam wizytę prywatną 19 września
@Evelina@ który to tydzień dokładnie?

Ja na całe szczęście mam opiekę w Medicover opłacana w pracy w większości i super lekarza ale zanim do niego trafiłam w poprzedniej ciąży to długi czas chodziłam do właśnie takiego starszego Pana, który uznawał tylko 3 usg w ciąży. Więcej według niego nie ma potrzeby robić mimo, że wiedział, że ciąża z córka zaczęła się plamieniem i widział jaka byłam zestresowana :/

@Evelina@ który to tydzień dokładnie?

Ja na całe szczęście mam opiekę w Medicover opłacana w pracy w większości i super lekarza ale zanim do niego trafiłam w poprzedniej ciąży to długi czas chodziłam do właśnie takiego starszego Pana, który uznawał tylko 3 usg w ciąży. Więcej według niego nie ma potrzeby robić mimo, że wiedział, że ciąża z córka zaczęła się plamieniem i widział jaka byłam zestresowana :/
5 tydzień 2 dzień

Dziewczyny, dziś dzień okresu. Mocno się poplamiłam, nie wiem czy coś z tego będzie... 😢 i głowa mnie boli typowo dla okresu 😢
A teraz mocno boli mnie brzuch...eh
Ja miałam podobnie w dni okresu i byłam pewna, że się rozkręci. Nie rozkręcił się. Plamienia pojawiły się jeszcze 3 razy teraz spokój.

@ForgetMeeNot trzymaj się...

reklama
mam wyniki.. tak jak myślałam.. dupa

prog 29,99
beta 44,34

TSH 1,39

:(
Będziesz powtarzać beta?

Dziewczyny, dziś dzień okresu. Mocno się poplamiłam, nie wiem czy coś z tego będzie... 😢 i głowa mnie boli typowo dla okresu 😢
A teraz mocno boli mnie brzuch...eh
Ja też zaczęłam plamić w dniu miesiączki, teraz minął ponad tydzień i praktycznie wyciszyło się. Może warto sprawdzić betę?

Do góry