reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2023

Hej dziewczyny
Ja wedlug obliczen 3t+5dc testy pozytywne od czwartku, jednak bardzo niepokoi mnie bol brzucha i plecow. Nie jest przeszywajacy ale czuje praktycznie caly czas jak mnie boli, nie mam zadnych plamien.
Skonsultuj z lekarzem, niech zleci badania.
Ja pamiętam, ze w ciąży z synem tez miałam takie bóle. Do tego stopnia, że byłam pewna, że dostanę za sekundę dostanę okresu. Podobno to normalne. Hormony i rozciagajace sie mięśnie macicy ale zawsze lepiej skonsultować ze specjalista.

reklama
Ja trzymam mam nadzieje ze u mnie wszystko idzie w dobra strone
Test 1 z piatku z godziny 17 (robiony okolo 2/3 dni przed @)
Test 2 robiony dzisiaj z porannego moczu (dzisiaj teoretycznie mam dzien spodziewanego okresu) brzuch i plecy bola dalej, ale nie plamie…. Tak bardzo bym chciala zeby sie udalo. Wizyta u lekarza dopiero 6.10, noe wiem jak wytrzymam do tego czasu

Załączniki

• F89A2312-4785-449D-904C-0FF6CE861DD3.jpeg
    F89A2312-4785-449D-904C-0FF6CE861DD3.jpeg
    333,7 KB · Wyświetleń: 95
  • 41654357-3879-460A-8B05-CE4667F98F04.jpeg
    41654357-3879-460A-8B05-CE4667F98F04.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 92
Ja trzymam mam nadzieje ze u mnie wszystko idzie w dobra strone
Test 1 z piatku z godziny 17 (robiony okolo 2/3 dni przed @)
Test 2 robiony dzisiaj z porannego moczu (dzisiaj teoretycznie mam dzien spodziewanego okresu) brzuch i plecy bola dalej, ale nie plamie…. Tak bardzo bym chciala zeby sie udalo. Wizyta u lekarza dopiero 6.10, noe wiem jak wytrzymam do tego czasu
Testy raczej jedno wskazują, ze Beta przyrasta, nie to co u mnie.
Gratuluje ❤️

Dzieczyny, nic z tego nie będzie. Zrobiłam testy kreski są ledwo widoczne 😢😢😢😢 tazke beta na pewno spada 😢😢😢
Także coś czuje, ze się będę z Wami żegnać po niedzieli.
Dlaczego mnie ostatnio spotykają ciagle same straszne rzeczy.
Wiem, że to trudne, ale wytrzymaj jeszcze do poniedziałku 😔. Te testy z moczu nie są do końca miarodajne.

Dzieczyny, nic z tego nie będzie. Zrobiłam testy kreski są ledwo widoczne 😢😢😢😢 tazke beta na pewno spada 😢😢😢
A to są te testy tej samej firmy i czułości co robiłaś wcześniej?

bardzo mi przykro :( ja tak miałam przy ciążach biochemicznych. Jak się testowałam w dzień miesiączki to kreska była bardzo słaba, a na drugi dzień plamienia i kreski prawie wcale nie było. :(

Miałam iść jutro na pierwsza wizytę bo już tak się stresuje, już chciałam zobaczyć ze jest tam to serduszko i mieć to za sobą. Ale przez tego głupiego covida muszę przesunąć o tydzień 😭😭😭😭😭

reklama
Miałam iść jutro na pierwsza wizytę bo już tak się stresuje, już chciałam zobaczyć ze jest tam to serduszko i mieć to za sobą. Ale przez tego głupiego covida muszę przesunąć o tydzień 😭😭😭😭😭
A jak Ci wychodzi z obliczen? Ktory TC? I jak myslicie kiedy najlepiej pojsc do lekarza? Bo ja umowilam wizyte na 8TC ale moze wczesniej byloby lepiej?

Do góry