U mnie to samo nie mam już do niej siły czasami i padam przed niąMoja jest totalnym nie-śpiochem. Niestety chodzi spać po 23 a wstaje o 7
reklama
ForgetMeeNot
Fanka BB :)
To mój syn codziennie funduje mi pobudki o 5 rano lub chwilę przed. Dzień w dzień. Zasypia ok 20-21.U mnie to samo nie mam już do niej siły czasami i padam przed nią
za miesiąc kończy 2 lata i codzinnie rano, godzina 5, budzi się i krzyczy: "mama chodź" i nie ma zmiłuj :/
Oczywiście weekend nie jest wyjątkiem
Ellie2021
No tak, wiadomo, szkoda, że zalecenia swoje życie swoje Ale co poradzimy, nic, niestetyminpolozna tutaj powiedziała ze inaczej robi się gadania kobietom w ciąży a inaczej innym ludziom. Ze kobieta w ciąży nie powinna być naczczo bo głodowanie się ciężarnej nie jest bezpieczne dla niej i dla dziecka.
KarolinaDD
mi sie wydaje ze po prostu co kraj to inaczejNo tak, wiadomo, szkoda, że zalecenia swoje życie swoje Ale co poradzimy, nic, niestety
Charlotte21
To i ja się pochwale. Mialam miec wizyte za tydzień ale musialam miec wymaz i pojechalam dzisiaj.
Obecnie 7t4d i jest bobo 1.12 cm i serducho bije ❤
KarolinaDD
supeeerrr to ty bardziej koniec kwietnia co? 30? 29?To i ja się pochwale. Mialam miec wizyte za tydzień ale musialam miec wymaz i pojechalam dzisiaj.
ForgetMeeNot
Dziewczyny podpowiedzcie mo prosze, bo już zgłupiałam. Czy na zdjęciu usg tam w prawym dolnym rogu gdzie jest podany wiek ciąży pod wymiarem pęcherzyka, to jest wiek ciąży obliczony przez aparat usg na podstawie wielkości pęcherzyka ?
Załączniki
kasiaa91
Moj jak idzie spać 21 to wstaje o 5:30Moje dziecko (2lata 4 mies) jakby poszło spać o 23 to rano za nic nie wstała by do żłobka wiec staram się ja kłaść o 19 już. Nawet jak o tej 19 uśnie co nie zawsze się udaje to i tak rano jest walka
kasiaa91
TakDziewczyny podpowiedzcie mo prosze, bo już zgłupiałam. Czy na zdjęciu usg tam w prawym dolnym rogu gdzie jest podany wiek ciąży pod wymiarem pęcherzyka, to jest wiek ciąży obliczony przez aparat usg na podstawie wielkości pęcherzyka ?
Jaką masz betę ? Chyba jesteśmy na podobnym etapie
reklama
kasiaa91
Dla mnie pęcherzyk jest widoczny, na upartego nawet echo zarodka może być widać.Dziewczyny 7 wrześni byłam na pierwszym usg. W macicy widoczny pęcherzyk ciążowy o wym 9,98 x 7.94. Brak pęcherzyka żółtkowego. Następne usg 19 września. Ostatnia miesiączka 25 lipca. Przeważnie cykle 31-33 dni. Myślicie, że jest szansa że pijawi się jeszcze pęcgerzyk żółtkowy i zarodek. Na usg widać w pęcherzyku jakąś dziwna smuge. Beta w dniu usg ponad 4600
Zarodek może się pojawić aż do 20mm pęcherzyka ciążowego
Podziel się: