Może jak mówisz ze było sucho to coś się podrażniło i jakieś mikro krwawienie?Cześć dziewczyny mi lekarz zlecił USG piersi w pierwszym trymestrze.
Mam pytanko, czy któraś z Was miała delikatne brązowe plamienie po stosunku?
Wczoraj z mężem było zbliżenie, nic nie bolało, ale coś czułam, że chyba sucho jest. I poszłam po i mialam na śluzie taka brązowa smugę. Dziś też delikatnie brudzę (minimalnie) na jasny brąz. I teraz zaczynam mieć jazdy. Brzuch nie boli, nic się nie spina, tylko ten śluz taki podbarwiony minimalnie
Chyba do końca ciąży pozamykam się na 4 spusty i tylko będę się odsłaniać na wizyty. Zwariować idzie od tego ciągłego stresu
reklama
Na pewno byłoby gorzej jakby to była żywa czerwona krew. Myśle ze nie ma się czym martwić ale jak widziałam pisałaś ze masz spotkanie z położna to możesz jej zapytać co myśliNo tak to wygląda, że jakieś naczynko pękło ale strach jest
Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
Co słychać?
Hej! U Nas dziś 24 tc, na szczęście wszystko w porządku. Za tydzień czeka mnie obciążenie glukozą,jestescie już po? PozdrawiamyCo słychać?
marzycielkaa
ja idę w piątek na obciążenie glukoza i już się obawiam jak zareaguje powodzenia ☺Hej! U Nas dziś 24 tc, na szczęście wszystko w porządku. Za tydzień czeka mnie obciążenie glukozą,jestescie już po? Pozdrawiamy
Mama2012/2020/2022
Ja tego badania nie robię.Hej! U Nas dziś 24 tc, na szczęście wszystko w porządku. Za tydzień czeka mnie obciążenie glukozą,jestescie już po? Pozdrawiamy
Podobno ta cytrynowa jest lepsza ja zaczynam tydzień przed wizytą u lekarza, bo nie wiem jak mi pójdzieja idę w piątek na obciążenie glukoza i już się obawiam jak zareaguje powodzenia ☺
Mi to już się wydaje ze to jeden grzyb jaka w pierwszej ciąży pierwsza cytrynowa poszła pięknie- cukrzyca, po ciąży dramat-brak cukrzycy, teraz w drugiej tez piłam cytrynowa i tez dramatPodobno ta cytrynowa jest lepsza ja zaczynam tydzień przed wizytą u lekarza, bo nie wiem jak mi pójdzie
reklama
marzycielkaa
w pierwszej ciąży piłam cytrynowa i było spoko, trochę mnie slabiło ale wymiotów nie było. Oby tym razem też było ok. Ale zauważyłam, że ta ciąża to całkowita odwrotność od poprzedniejPodobno ta cytrynowa jest lepsza ja zaczynam tydzień przed wizytą u lekarza, bo nie wiem jak mi pójdzie
Podziel się: