jestem po i od dziś się kłuje po godzinie cukier był ok ale po dwóch poza normąHej! U Nas dziś 24 tc, na szczęście wszystko w porządku. Za tydzień czeka mnie obciążenie glukozą,jestescie już po? Pozdrawiamy
reklama
Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
U ujestem po i od dziś się kłuje po godzinie cukier był ok ale po dwóch poza normą
Ja byłam u diabetologa zadowolony
Mam sobie tylko robić raz dziennie kontrolę do ok 33 tyg
U mnie to 1 więc nie mam porównania. Po ekscesach z 1 trymestru na samą myśl o mdłościch, a nie daj Boże wymiotach mi źlew pierwszej ciąży piłam cytrynowa i było spoko, trochę mnie slabiło ale wymiotów nie było. Oby tym razem też było ok. Ale zauważyłam, że ta ciąża to całkowita odwrotność od poprzedniej
Współczuję! Czyli teraz sprawdzanie w domu poziomu i jakaś specjalna dieta?jestem po i od dziś się kłuje po godzinie cukier był ok ale po dwóch poza normą
narazie te dwa tygodnie taka samokontrola a później z dzienniczkiem do lekarza prowadzącego i wtedy decyzja co dalejWspółczuję! Czyli teraz sprawdzanie w domu poziomu i jakaś specjalna dieta?
Trzymam kciukinarazie te dwa tygodnie taka samokontrola a później z dzienniczkiem do lekarza prowadzącego i wtedy decyzja co dalej
Hmmmm
Fanka BB :)
Ja miałam na oku insevio dolphin, ale ostatnio żadne mi się nie podobają i mam chyba focha na wózki.Kupiłyście już wózki? Macie jakieś na oku? Mozecie się podzielić jakimiś polecajkami z poprzednich wyborów?
Najlepiej aby miał duże koła, wentylację 360, zdejmowaną budkę, był fajnie amortyzowany i ważył 9kg
(Idealnie, wiem, że takie cuda nie istnieją)
Ja mam cybex balios s lux i jestem zadowolonaKupiłyście już wózki? Macie jakieś na oku? Mozecie się podzielić jakimiś polecajkami z poprzednich wyborów?
reklama
nie jest lekko ale dziękujęTrzymam kciuki
Podziel się: