reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2022

Dzisiaj 11+6. A we wtorek 9.11 mam prenatalne. Ciekawe czy zdążę z wynikami nifty [emoji28]

My dla chłopca mamy od poprzedniej ciąży gdzie miał być syn imię Leon.

U nas gorzej z dziewczynka bo już jedno nadaliśmy [emoji28] ja jestem za Zosią albo Blanką ale wiem że mój narzeczony się tylko na Zosię zgodzi [emoji13] ostatnio mi się Nel spodobało ale raczej nie mam szans na przekonanie
Zosia to niezły łobuziak 😀

reklama
Ja osobiście myślałam o dwóch : Szymon i Leon 😁 ale mężowi tak średnio pasują hehe on uwzial się na Rysiek i zdzisiek 🤣🤣🤣🤣🤣
Hehe te same u nas po dyskusji rodzinnej .. dziewczyny chcą Szymona mi się podoba Leon i Adrian 😊 mąż póki co jeszcze wstrzymuje się od głosu 🤣
Co do dziewczynki to mam full imion 😊Pola Iga Marika Nina Nadia Blanka Zosia
Dużo imion kojarzy mi się z dziećmi z przedszkola 😎😋
A i jeszcze Nataniel ♥️

U nas od kilku lat wybrane imiona Aleksander i Maria. Marysie juz mamy😃 takze jeśli teraz będzie chłopiec to na pewno Aleks a dziewczynka to Aleksandra, Celinka, Helena Marcelina

Hej dziewczyny ☺️ Jakiś czas temu już odzywałam się w wątku, ale musiałam na chwilę się wyłączyć, bo za dużo zaczęłam się martwić czytając forum, dzisiaj już 10+3, samopoczucie kiepskie, zero apetytu do jedzenia, często mi niedobrze 🤢 Też macie taki spadek energii? Ciężko mi się za cokolwiek zabrać 🙈 Z dzidziusiem na razie wszystko w porządku, wszystkie badania póki co też wyszły dobrze, na ostatniej wizycie miał 2 centymetry, kolejna 10 listopada, a 24 listopada prenatalne, lekarz zalecił zapisać się najlepiej między 22-26 listopada, w dniu badania będę 13+2 🧐

U nas będzie to pierwszy dzidziuś, dla chłopca podoba nam się Leoś lub Jaś, a dla dziewczynki Lenka lub Laura 😊

reklama
Ja dzisiaj mega spadek formy, wczoraj zaczęło boleć mnie gardło i mega ból glowy-dzisiaj nie funkcjonuje ;/ dopiero teraz jem drugie śniadanie🤦 do tego rano mnie zemdlilo (a przeciez mdłości minęły mi prawie 3 tyg temu??!!🤣) Także dzień deprecha!

Jeżeli chodzi o imiona,to dla dziewczynek miałam kilka,a chłopaków...dosłownie jedno-rozmawialismy o nim jeszcze zanim byłam w ciąży,a że partnerowi już żadne inne się nie podoba ,to chyba tak zostanie🤷😁 jeżeli oczywiście nasz chłopak nie zamieni się jeszcze w dziewczynkę

Do góry