Zosia to niezły łobuziakDzisiaj 11+6. A we wtorek 9.11 mam prenatalne. Ciekawe czy zdążę z wynikami nifty [emoji28]
My dla chłopca mamy od poprzedniej ciąży gdzie miał być syn imię Leon.
U nas gorzej z dziewczynka bo już jedno nadaliśmy [emoji28] ja jestem za Zosią albo Blanką ale wiem że mój narzeczony się tylko na Zosię zgodzi [emoji13] ostatnio mi się Nel spodobało ale raczej nie mam szans na przekonanie
reklama
Hehe te same u nas po dyskusji rodzinnej .. dziewczyny chcą Szymona mi się podoba Leon i Adrian mąż póki co jeszcze wstrzymuje się od głosuJa osobiście myślałam o dwóch : Szymon i Leon ale mężowi tak średnio pasują hehe on uwzial się na Rysiek i zdzisiek
Co do dziewczynki to mam full imion Pola Iga Marika Nina Nadia Blanka Zosia
Dużo imion kojarzy mi się z dziećmi z przedszkola
A i jeszcze Nataniel
Dokładnie z podobnym założeniem wyszłam.Ja tez nie robię nifty. Robiłam tylko pappa z tego względu ze robiłam w pierwszej ciąży to w tej tez bo przecież to dziecko nie jest gorsze od pierwszego. Nifty pewnie bym zrobiła jakby było coś nie tak
Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
Ja zawsze chciałem Nataniela i Lilianne. Mam.
Teraz jeśli faktycznie Syn to będzie Leon. Nataniel wybierał imię dla brata.
Dziewczynka miała być Zuzanna
Teraz jeśli faktycznie Syn to będzie Leon. Nataniel wybierał imię dla brata.
Dziewczynka miała być Zuzanna
matylkafm
Moja córka jest Marta [emoji3590] uwielbiam to imię [emoji6]U nas chłopczyk będzie Marcin Michał dziewczynka Marta Łucja, albo Marta Weronika... (Młoda jeszcze się zastanawia nad drugim)
Mama2012/2020/2022
To jak ja.Dokładnie z podobnym założeniem wyszłam.
Ogólnie w 1 ciąży wtedy się nie robiło. Z córka zrobiłam. Teraz dostałam skierowanie na nfz to tam było w pakiecie. W sumie po krwi lepsze statystyki
matylkafm
[emoji119] to będziemy razem odliczać [emoji16]Też mam we wtorek prenatalne [emoji85]
moonglo
Hej dziewczyny Jakiś czas temu już odzywałam się w wątku, ale musiałam na chwilę się wyłączyć, bo za dużo zaczęłam się martwić czytając forum, dzisiaj już 10+3, samopoczucie kiepskie, zero apetytu do jedzenia, często mi niedobrze Też macie taki spadek energii? Ciężko mi się za cokolwiek zabrać Z dzidziusiem na razie wszystko w porządku, wszystkie badania póki co też wyszły dobrze, na ostatniej wizycie miał 2 centymetry, kolejna 10 listopada, a 24 listopada prenatalne, lekarz zalecił zapisać się najlepiej między 22-26 listopada, w dniu badania będę 13+2
U nas będzie to pierwszy dzidziuś, dla chłopca podoba nam się Leoś lub Jaś, a dla dziewczynki Lenka lub Laura
U nas będzie to pierwszy dzidziuś, dla chłopca podoba nam się Leoś lub Jaś, a dla dziewczynki Lenka lub Laura
reklama
pietru
Ja dzisiaj mega spadek formy, wczoraj zaczęło boleć mnie gardło i mega ból glowy-dzisiaj nie funkcjonuje ;/ dopiero teraz jem drugie śniadanie do tego rano mnie zemdlilo (a przeciez mdłości minęły mi prawie 3 tyg temu??!!) Także dzień deprecha!
Jeżeli chodzi o imiona,to dla dziewczynek miałam kilka,a chłopaków...dosłownie jedno-rozmawialismy o nim jeszcze zanim byłam w ciąży,a że partnerowi już żadne inne się nie podoba ,to chyba tak zostanie jeżeli oczywiście nasz chłopak nie zamieni się jeszcze w dziewczynkę
Jeżeli chodzi o imiona,to dla dziewczynek miałam kilka,a chłopaków...dosłownie jedno-rozmawialismy o nim jeszcze zanim byłam w ciąży,a że partnerowi już żadne inne się nie podoba ,to chyba tak zostanie jeżeli oczywiście nasz chłopak nie zamieni się jeszcze w dziewczynkę
Podziel się: