reklama
outofthebox
Fanka BB :)
Właśnie ja widzę sporo opcji jakby nie wymagać, żeby imię działało w 3 krajach… Gdyby nie ten wymóg, to bym Leona nie brała pod uwagę, mąż to w ogóle wyklucza Ciekawie będzie z tym wyborem, chyba zostawię temat na moment narodzin heh
Mama2012/2020/2022
Ja nie. A krew nie zabezpiecza rodzeństwa?Dziewczyny rozważacie bankowanie krwi pępowinowej? Już bankuje po młodszej zastanawiam się i tym razem ..cena odstrasza teraz płacę 50 zł mies. Ale ta pierwsza kwota
Zabezpiecza. Tyle, że trzecia ciąża jest z moim drugim mężem, więc dziewczyny i ja mamy tzw. zabezpieczenie. Natomiast mąż i dzidzia nie dlatego chyba się zdecyduje, tym bardziej że wyczytałam o ratach. Nie ma już tej jednorazowej wielkiej opłatyJa nie. A krew nie zabezpiecza rodzeństwa?
Mama2012/2020/2022
A rozumiem.Zabezpiecza. Tyle, że trzecia ciąża jest z moim drugim mężem, więc dziewczyny i ja mamy tzw. zabezpieczenie. Natomiast mąż i dzidzia nie dlatego chyba się zdecyduje, tym bardziej że wyczytałam o ratach. Nie ma już tej jednorazowej wielkiej opłaty
Mrufka@@1
Ja też nie będę robić nifty. Opis pappy mam mieć we wtorek , niby z USG wszystko idealne ale zobaczymy czy jakieś ryzyko wyjdzie .Ja tez nie robię nifty. Robiłam tylko pappa z tego względu ze robiłam w pierwszej ciąży to w tej tez bo przecież to dziecko nie jest gorsze od pierwszego. Nifty pewnie bym zrobiła jakby było coś nie tak
My dla dziewczynki mieliśmy wybrane imię a tu się okazuje że raczej będzie drugi synek i zagwostka straszna , widzę że możemy być grupa mam gdzie w większości dzieci będą miały na imię Leon hahaha
TuAga
Dziewczyny, czy Wam też zdarzają się takie ukłucia bólu jakby w pochwie, może w szyjce? Trochę jakby jakiś mięsień się naciągał....sama nie wiem. Od wczoraj to mam, wcześniej tak nie miałam, ale chyba któraś z Was pisała, że to normalne i że miała coś takiego w każdej ciąży?
matylkafm
My nie będziemy bankować. Zgłębialismy temat przy narodzinach pierworodnej i w naszej ocenie to bez sensu [emoji1745]Dziewczyny rozważacie bankowanie krwi pępowinowej?[emoji848] Już bankuje po młodszej zastanawiam się i tym razem ..cena odstrasza[emoji57] teraz płacę 50 zł mies. Ale ta pierwsza kwota [emoji33]
reklama
moonglo
My nie będziemy bankowaćDziewczyny rozważacie bankowanie krwi pępowinowej? Już bankuje po młodszej zastanawiam się i tym razem ..cena odstrasza teraz płacę 50 zł mies. Ale ta pierwsza kwota
Podziel się: