Madzia5676
Fanka BB :)
Dzień dobry dziś wizyta o 18.30.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj, rozgość się
W którym tyg jestes? Mialas juz prenatalne?
Współczuje straty... spora nas tu po stracie.
Hej. Oby teraz wszystko już było dobrze.Hej MAmuski, cieszę cieszę że mogę do Was dołączyć i cieszyć się razem z Wami. Ostatni rok był dla mnie ciężki, ponieważ w lipcu ubiegłego roku straciłam bliźniaki.
To co się dzieje teraz to jest masakra, jakby życie kobiety było nic nie warteStraszne to wszystko jest ..przerażające ..moja przyjaciółka jest na psychotropach po ciąży z wadami letalnymi poroniła w 20 TC od 10 TC wiedziała, że jest źle. Od kwietnia na zwolnieniu po poronieniu będą próbować ostatni raz ..
Ja też mam problem żeby wejść na forum..dziś rano nawet przez przeglądarkę nie mogłam
Ja też zawsze na wizycie mam podwyższone ciśnienie i skończyłam u kardiologa właśnie byłam na zdjęciu holtera ( chodziłam z nim 24h).Ja zawsze mam większe u lekarza,a w domu wszystko ok. W 1 ciąży to wylądowałam u kardiologa.