reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2022

reklama
Dzień dobry 🙂 w ten ten ponury deszczowy dzień ☔ bynajmniej u mnie . Ja dziś 13+1 😊
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty👍
Wczoraj normalnie miałam śpiączkę 😎 spałam w dzień 2 h, a o 19 poszłam spać na noc już 🙂 chyba odsypiałam ciężki urodzinowy weekend i 1 listopada 😱 5 cmentarzy do objeżdżenia było..a mdłości mi jeszcze nie przeszły!! Lenia mam totalnego 🤭robię tylko co muszę .. wczoraj wysłałam starszą córkę na zakupy, a młoda ogarniała zmywarkę😏 ja zrobiłam pranie i obiad i przydzielilam obowiązki 😋

Straszne to wszystko jest ..przerażające ..moja przyjaciółka jest na psychotropach po ciąży z wadami letalnymi😓😓 poroniła w 20 TC od 10 TC wiedziała, że jest źle. Od kwietnia na zwolnieniu po poronieniu ♥️ będą próbować ostatni raz ..
Ja też mam problem żeby wejść na forum..dziś rano nawet przez przeglądarkę nie mogłam 🤔
To co się dzieje teraz to jest masakra, jakby życie kobiety było nic nie warte :(
Ja zawsze mam większe u lekarza,a w domu wszystko ok. W 1 ciąży to wylądowałam u kardiologa.
Ja też zawsze na wizycie mam podwyższone ciśnienie i skończyłam u kardiologa 😅 właśnie byłam na zdjęciu holtera ( chodziłam z nim 24h).

Ja dziś na 17:40 mam prenatalne, mam nadzieję że mąż będzie mógł ze mną wejść 😍

reklama
Dzień dobry 😊
U mnie prenatalne w piątek, niestety jadę bez męża bo w pracy, ale jest możliwość zamówienia płyty z filmem z badania ❤️ czekam jak na zbawienie bo ostatnio 3 dni byłam w szpitalu bo miałam krwawienie, chce żeby moja pani doktor mnie porządnie zbadała bo jakoś nie ufam tym lekarzom na NFZ 😕

Do góry