Ja nie wiem czy w ogóle zauważe bo przez to jelito drażliwie mam ciągle jakieś bulgotania i przelewaniaWiesz ze mi tez tak czasem się wydawalo? I tez tak myślałam ze to raczej za szybko, ale co to mogłoby być innego ? Raz czułam np puknięcie a raz takie drgania
reklama
clementine
Fanka BB :)
hej, po pierwsze jak to sluz brazowy, to krew stara czyli byla jakas ranka, peklo naczynie i teraz wychodzi. Jak najbardziej moze byc po stosunkuNo może tak być . Mam chyba już czynny bo też prostesyowali mam wizytę na ,15 teraz np nic nie mam to ja nie wiem .. a może być to np po stosunku? Ale on był w niedzielę ....
Zauważysz na pewno ja w pierwszej ciąży zawsze jak szlam spać to z ręka na brzuchuJa nie wiem czy w ogóle zauważe bo przez to jelito drażliwie mam ciągle jakieś bulgotania i przelewania
Ostatnio kupowałam badania online i miałam w cenie, nie płaciłam ani za powiadomienie sms, ani za usługę pobrania.Czy ktoś ma usługę powiadomienie sms wyników w diagnostyce?
Czy jest płatna? Nie mogę znaleźć informacji.
TuAga
@Dorka89 trzymam kciuki, żeby to było jakieś naczynko i tyle.
Ja dziś po jednej dawce insuliny cukier rano 96, czyli bez zmian kompletnie. Mój czujnik już zwariował, dziś go zareklamuję, ale obawiam się, że u mnie tak będzie z tymi czujnikami...wczoraj jak mi pokazywał ten cukier 180 to kłamał, kapnęłam się dopiero po obiedzie (kasza gryczana z rybą) jak mi zaczął 178 pokazywać...najpierw się wystraszyłam, a potem zmierzyłam na glukometrze i 142 miałam tak naprawdę. Potem zaczął mi hipoglikemię pokazywać jak miałam cukier ok 100...a tak się cieszyłam, że koniec z kłuciem
Dziś mam wizytę, jestem przerażona, logika nie działa. Jeszcze idę sprawdzić do innego lekarza więc nie znam tego miejsca. Ciągle myślę o tym, że moje poranne cukry szkodzą dziecku i coś będzie nie tak
Ja dziś po jednej dawce insuliny cukier rano 96, czyli bez zmian kompletnie. Mój czujnik już zwariował, dziś go zareklamuję, ale obawiam się, że u mnie tak będzie z tymi czujnikami...wczoraj jak mi pokazywał ten cukier 180 to kłamał, kapnęłam się dopiero po obiedzie (kasza gryczana z rybą) jak mi zaczął 178 pokazywać...najpierw się wystraszyłam, a potem zmierzyłam na glukometrze i 142 miałam tak naprawdę. Potem zaczął mi hipoglikemię pokazywać jak miałam cukier ok 100...a tak się cieszyłam, że koniec z kłuciem
Dziś mam wizytę, jestem przerażona, logika nie działa. Jeszcze idę sprawdzić do innego lekarza więc nie znam tego miejsca. Ciągle myślę o tym, że moje poranne cukry szkodzą dziecku i coś będzie nie tak
Czyli nie tylko ja czuję jakby ruchy? Od kilku dni mam takie właśnie albo pulsowanie albo jakby bulgotanie delikatne, ale cały czas wmawiałam sobie że to za wcześnie. W pierwszej ciąży około 18 tyg poczułam a tu 13 już i dopiero
Trzymam kciuki za dziś wizytujące. Ja jutro prenatalne
Mama2012/2020/2022
A może za mała dawka?@Dorka89 trzymam kciuki, żeby to było jakieś naczynko i tyle.
Mama2012/2020/2022
Ja jutro wizyta u lekarza.Czyli nie tylko ja czuję jakby ruchy? Od kilku dni mam takie właśnie albo pulsowanie albo jakby bulgotanie delikatne, ale cały czas wmawiałam sobie że to za wcześnie. W pierwszej ciąży około 18 tyg poczułam a tu 13 już i dopiero
reklama
fryte3qa
też się martwię o te cukry. Pobrałam wczoraj tak jak radzilyście a przynajmniej próbowałam, umyłam ręce pochodziłam itd. Oczywiście z palca dalej nie ciekło, musiałam nacisnąć i na prawej ręce wyszło 99 ale się przestraszyłam, więc zrobiłam na lewej a tam 87! Juz mam dość. Do tego popsułam nakłuwacz i muszę kupić nowy. A wizyta u diabetologa za tydzień dopiero....@Dorka89 trzymam kciuki, żeby to było jakieś naczynko i tyle.
Jutro prenatalne ale się trzęsę już! Aż skurczy znowu dostałam a miałam dwa dni spokoju
Podziel się: