reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2022

reklama
No może tak być . Mam chyba już czynny bo też prostesyowali 🙈 mam wizytę na ,15 teraz np nic nie mam to ja nie wiem .. a może być to np po stosunku? Ale on był w niedzielę ....
hej, po pierwsze jak to sluz brazowy, to krew stara :) czyli byla jakas ranka, peklo naczynie i teraz wychodzi. Jak najbardziej moze byc po stosunku :)

@Dorka89 trzymam kciuki, żeby to było jakieś naczynko i tyle.

Ja dziś po jednej dawce insuliny cukier rano 96, czyli bez zmian kompletnie. Mój czujnik już zwariował, dziś go zareklamuję, ale obawiam się, że u mnie tak będzie z tymi czujnikami...wczoraj jak mi pokazywał ten cukier 180 to kłamał, kapnęłam się dopiero po obiedzie (kasza gryczana z rybą) jak mi zaczął 178 pokazywać...najpierw się wystraszyłam, a potem zmierzyłam na glukometrze i 142 miałam tak naprawdę. Potem zaczął mi hipoglikemię pokazywać jak miałam cukier ok 100...a tak się cieszyłam, że koniec z kłuciem😐

Dziś mam wizytę, jestem przerażona, logika nie działa. Jeszcze idę sprawdzić do innego lekarza więc nie znam tego miejsca. Ciągle myślę o tym, że moje poranne cukry szkodzą dziecku i coś będzie nie tak😟

Ja dziś po jednej dawce insuliny cukier rano 96, czyli bez zmian kompletnie. Mój czujnik już zwariował, dziś go zareklamuję, ale obawiam się, że u mnie tak będzie z tymi czujnikami...wczoraj jak mi pokazywał ten cukier 180 to kłamał, kapnęłam się dopiero po obiedzie (kasza gryczana z rybą) jak mi zaczął 178 pokazywać...najpierw się wystraszyłam, a potem zmierzyłam na glukometrze i 142 miałam tak naprawdę. Potem zaczął mi hipoglikemię pokazywać jak miałam cukier ok 100...a tak się cieszyłam, że koniec z kłuciem😐

Dziś mam wizytę, jestem przerażona, logika nie działa. Jeszcze idę sprawdzić do innego lekarza więc nie znam tego miejsca. Ciągle myślę o tym, że moje poranne cukry szkodzą dziecku i coś będzie nie tak😟
A może za mała dawka?

reklama

też się martwię o te cukry. Pobrałam wczoraj tak jak radzilyście a przynajmniej próbowałam, umyłam ręce pochodziłam itd. Oczywiście z palca dalej nie ciekło, musiałam nacisnąć i na prawej ręce wyszło 99 ale się przestraszyłam, więc zrobiłam na lewej a tam 87! Juz mam dość. Do tego popsułam nakłuwacz i muszę kupić nowy. A wizyta u diabetologa za tydzień dopiero....

Jutro prenatalne ale się trzęsę już! Aż skurczy znowu dostałam a miałam dwa dni spokoju 🤦‍♀️

Do góry