Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
A to trzeba wybierać szpital?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam dziś do odbioru krew z prenatalnych ale do 17stej muszę czekać aż mój pojedzie po wyniki bo ja chora nigdzie się nie ruszamDziewczyny ja juz po prenatalnych. Dzidziuś strasznie nie chciał wspolpracowac dlatego nie wiemy jaka płeć. Najważniejsze, że dziecko z usg anatomicznie wygląda na zdrowe, wszystko jest na swoim miejscu jestem już spokojniejsza. Krew też mi pobrali, teraz tylko czekać na wyniki, mają przyjść na mejla. Ale kolejna wizyta u mojego giną za miesiąc, chyba umrę z ciekawości bo fajnie by było wiedzieć, kto tam siedzi
Poradnie perinantologii są tylko przyszpitalnych... Z tego co wiem...A to trzeba wybierać szpital?
Nawet nie wiem co to,szczerzePoradnie perinantologii są tylko przyszpitalnych... Z tego co wiem...
Pytałam w ramach nfz, w końcu niemałą kasę zabierają z pensji, ale jak piszesz prywatnie pewnie szybciej. Wybór szpitala to dla naszego komfortu najbardziej, w awaryjnych sytuacjach powinni przyjąć w każdym mam nadziejęA te terminy to są na prowadzenie ciazy na nfz? Bo tam można też komercyjne wizyty odbywać. 2,5 roku temu na wizytę czekałam 3 tyg prywatnie do dr Kajdy lub do dr Modzelewskiego