reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe Mamy 2022

reklama
Dziewczyny, chyba mnie musi mąż zdenerwować bo ciśnienie moje to leży i kwiczy 😉 mam nadzieję, że to zadnego wplywu na dzidziuśka nie ma
Mam takie całe życie. W pierwszej ciazy raz mialam cos kolo 70 na 40 kilka, w szpitalu mi mówili ze mogę dostać zapasci. A ja się czułam wyśmienicie! 3 dni temu mialam nie wiadomo skąd 130 /85 i myslalm ze mi głowę rozsadzi. Caly dzien zle się czulam.

Do dziewczyn, które zdecydowały się na Nifty: gdzie robicie?
W domu... Tzn zamawiam z dostawą do domu, ponoć jest tak, że najpierw przychodzi kurier, później ktoś pobrać krew, później znowu kurier.... Ale i tak jestem w domu to mi wsio ryba o której się zjawią...

Chyba że pytasz o badanie, to zamówiłam na badanienifty czy jakoś tak... Nifty pro, z ubezpieczeniem z badaniem krwi w Hongkongu...

reklama
Do góry