Madzia5676
Fanka BB :)
11+2Który to u was tydzień ? Ja mam w środę 11+5
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
11+2Który to u was tydzień ? Ja mam w środę 11+5
Damy radę,też na codzień jestem częściej sama.Tule mocno Kochana po stracie maluszka. Nadrabiam teraz to co piszecie.
Ja osobiście nie informuje nikogo jeszcze ani z rodziny ani dzieci. Różnie to może jeszcze być.
W dodatku czeka mnie przeprowadzka.
Powiem wam szczerze że jest mi samej mega ciężko. Nie wiem jak ogarnę 3.
Męża mam tylko na papierze.
U mnie z om 12+1Który to u was tydzień ? Ja mam w środę 11+5
Tak, ostatnio mam pogięte sny, dziś w Łodzi szukałam szpitala im sw Zofii, bo musiałam mieć jakieś badania, a koleś w szpitalu "obok" (bo nie trafiłam) nabijał się z mojego brzucha... Później zanim w końcu znalazłam ten szpital nasza rodzina polowała na jakiegoś snajpera, który nawet kogoś od nas wcześniej zabił, ale jak go zabili to padł na nas hejtDzień dobry w tym pochmurny wtorek. czy Wy tez macie koszmary w ciąży? Naprawdę ja mam tak dziwny sny, dzisiaj to sie obudzilam i mam płacz cały czas na buzi wymalowany! miłego dnia kochane, trzymam kciuki za wszystkie wizyty w tym tygodniu
Tak. Szczególnie jak pójdzie się siku to potem się krece i nie mogę zasnąćWitam dziewczyny Ja mam termin na 31 maja obecnie 8 tydzień ale czuję się już jak taka mała ciężarówka Czy Wy też w nocy się budzicie i nie możecie spać ???
Tak mnie ciągnie czasem z prawej strony aż do pachwiny albo z lewej . Zależy w jaki dzieńDziewczyny, czy Wy też macie takie dziwne bóle jakby po bokach macicy, trochę idące do pachwiny? No trochę mnie to męczy od 4-5 godzin, trochę już wczoraj wieczorem to miałam. Domyślam się, że to jakieś więzadła, ale jeszcze stres jest i się bacznie obserwuję
Ja też mam w środę 11+5 a w czwartek 11+6 i idę na prenatalneKtóry to u was tydzień ? Ja mam w środę 11+5