reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2022

A ja wczoraj rozmawiając z lekarzem się tak wystraszyłam bo mam te ciała ketonowe w moczu a nie powinno ich być w ogóle i mi powiedział że one przez łożysko przechodzs i uszkadzają mózg dziecka a ja te badania i tak zrobiłam je dwa tygodnie później bo wcześniej lekarza nie było a nie wiem od kiedy je mam 😭 i wyłam wczoraj wieczorem bo nie dość że zmiana w diecie dosyć drastyczną bo praktycznie nic nie mogę to jeszcze taka informacja a jeszcze czuje się przeziębiona a we wtorek mam wizytę USG na której mi mega zależy .. staram się wykurować

reklama
Dzień dobry kochane. Ja miałam iść dziś na wizytę ale młoda mi się rozchorowała i nie mam jej z kim zostawić. Na szczęście jutro małż przejmie opiekę więc mam nadzieję że jutro dotrę do lekarza, bo już niecierpliwość na najwyższym poziomie 🙈😉

Hej już wczoraj nie pisałam jak po wizycie no późno było. Ale u lekarza wszystko dobrze maleństwo się rozwija serduszko też jest

Załączniki

• IMG_20211006_203320.jpg
    IMG_20211006_203320.jpg
    2,4 MB · Wyświetleń: 68
  • IMG_20211006_203313.jpg
    IMG_20211006_203313.jpg
    2,7 MB · Wyświetleń: 66
A ja wczoraj rozmawiając z lekarzem się tak wystraszyłam bo mam te ciała ketonowe w moczu a nie powinno ich być w ogóle i mi powiedział że one przez łożysko przechodzs i uszkadzają mózg dziecka a ja te badania i tak zrobiłam je dwa tygodnie później bo wcześniej lekarza nie było a nie wiem od kiedy je mam 😭 i wyłam wczoraj wieczorem bo nie dość że zmiana w diecie dosyć drastyczną bo praktycznie nic nie mogę to jeszcze taka informacja a jeszcze czuje się przeziębiona a we wtorek mam wizytę USG na której mi mega zależy .. staram się wykurować
Nic się nie martw. Też miałam,córka zdrowa.
Dzień dobry kochane. Ja miałam iść dziś na wizytę ale młoda mi się rozchorowała i nie mam jej z kim zostawić. Na szczęście jutro małż przejmie opiekę więc mam nadzieję że jutro dotrę do lekarza, bo już niecierpliwość na najwyższym poziomie 🙈😉
Zdrówka. To jutro obie mamy wizyty.

Dzień dobry z rana🙂 W końcu ja też ogarnęłam wyniki i jest naprawdę spoko. Okazało się, że jak na 34 lata, to moje ciało jeszcze super ogarnia🙂 Muszę tylko suplementowac więcej D3 i zrobić posiew moczu, bo się leukocyty przyplątały w dużej ilości. Też miewacie lekko obniżony nastrój, bo ja zazwyczaj raczej z tych zadowolonych a ostatnio trochę smutków zupełnie bez powodu?
Też,ja to jestem pani humorek. Nie dotykaj,nie patrz,nie oddychaj😂😂😂
Ja dzisiaj też badania. Najbardziej ciekawa jestem glukozy i morfologi.

Dziewczyny, byłam na teście obciążenia glukozą, wyszło tak
Na czczo :84
Po 1 h :136
Po 2 h :138
Czy to prawidłowe że te wyniki po godzinie i po 2 są praktycznie takie same? Niby w normie ale myślałam że będą większe różnice ? 😊

reklama
Dziewczyny, byłam na teście obciążenia glukozą, wyszło tak
Na czczo :84
Po 1 h :136
Po 2 h :138
Czy to prawidłowe że te wyniki po godzinie i po 2 są praktycznie takie same? Niby w normie ale myślałam że będą większe różnice ? 😊
Ten po 2h nie powinien być mniejszy niż po 1h?
U mnie przy samokontroli ten po 2h powinien być mniejszy

Do góry