Zaskoczona30
Fanka BB :)
Czyli tak może byc. W czwartek ide na wizytę na NFZ, ciekawe czy mi zrobią USG.Piersi flaki w ogóle nic nie było z nimi, ogólnie zero objawów jakichkolwiek❣❣
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli tak może byc. W czwartek ide na wizytę na NFZ, ciekawe czy mi zrobią USG.Piersi flaki w ogóle nic nie było z nimi, ogólnie zero objawów jakichkolwiek❣❣
Pewnie,że tak. Taka miałam pierwszą ciążę z synem,że czułam się nawet lepiej niż przed ciąża.Czyli tak może byc. W czwartek ide na wizytę na NFZ, ciekawe czy mi zrobią USG.
Tak właśnie mam zamiar lekko go oszukaćPewnie,że tak. Taka miałam pierwszą ciążę z synem,że czułam się nawet lepiej niż przed ciąża.
Z córka była katastrofa.
Ja mam w piątek.
Myślę,że jeśli ma lekarz usg w gabinecie to zrobi, jak miałaś już robione to nic mu nie mów w sensie żeby nie było tak że stwierdzi skoro już było to teraz nie trzeba.
Czasem mniej mówić wystarczyTak właśnie mam zamiar lekko go oszukać
Jakoś chyba musi potwierdzić ciążę. Czy choć by sprawdzić czy jest prawidłowo umiejscowioną. Bo jak mi założą kartę ciąży? Mam zamiar tam chodzić dla badań na NFZ, a wizytę u mojego gina mam 25.10Czasem mniej mówić wystarczy
Po co ma wiedzieć .
Mnie na nfz nic nie zaskoczy. Pewnie zrobi usgJakoś chyba musi potwierdzić ciążę. Czy choć by sprawdzić czy jest prawidłowo umiejscowioną. Bo jak mi założą kartę ciąży? Mam zamiar tam chodzić dla badań na NFZ, a wizytę u mojego gina mam 25.10
.Tak właśnie mam zamiar lekko go oszukać