Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
Ja farbę kładę ,coś rudo wychodzi. Oby ściemniały
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujęBędzie dobrze. Jeśli licząc jak powiedzieli ze ciąża ma 4 tyg to poczekaj tydzień lub dwa i bobas się pojawi
Dostałaś leki. Czy masz zaparcia?Dziewczyny strasznie sie martwię, w piątek przy wyproznianiu pojawiło sie u mnie brazowo/bezowe plamienie z pochwy. Od razu pojechalam na IP. Lekarz zbadal mnie, zrobil USG i powiedział, ze nic niepokojacego sie nie dzieje, seduszko bije i wszystko jest w porządku. Nie wiadomi skąd te uplawy/plamienie. Wczoraj była powtorka, rowniez przy wyproznianiu. I dzisiaj od rana tez mam taki ten sluz zabarwiony (widoczny przy podtarciu). Kurde moze panikuje, ale martwię sie troche. 8 tydzien jutro zaczynam.
Mi lekarz powiedział, że czasem tak może być przy wypróżnianiu, ponieważ przy parciu może pęknąć jakieś naczynko.Dziewczyny strasznie sie martwię, w piątek przy wyproznianiu pojawiło sie u mnie brazowo/bezowe plamienie z pochwy. Od razu pojechalam na IP. Lekarz zbadal mnie, zrobil USG i powiedział, ze nic niepokojacego sie nie dzieje, seduszko bije i wszystko jest w porządku. Nie wiadomi skąd te uplawy/plamienie. Wczoraj była powtorka, rowniez przy wyproznianiu. I dzisiaj od rana tez mam taki ten sluz zabarwiony (widoczny przy podtarciu). Kurde moze panikuje, ale martwię sie troche. 8 tydzien jutro zaczynam.
U mnie plamienia również czasem pojawiają się przy wypróżnianiu. Ja myślę, że to przez to, że wszystko w tamtych okolicach jest teraz bardzo delikatne i ukrwioneDziewczyny strasznie sie martwię, w piątek przy wyproznianiu pojawiło sie u mnie brazowo/bezowe plamienie z pochwy. Od razu pojechalam na IP. Lekarz zbadal mnie, zrobil USG i powiedział, ze nic niepokojacego sie nie dzieje, seduszko bije i wszystko jest w porządku. Nie wiadomi skąd te uplawy/plamienie. Wczoraj była powtorka, rowniez przy wyproznianiu. I dzisiaj od rana tez mam taki ten sluz zabarwiony (widoczny przy podtarciu). Kurde moze panikuje, ale martwię sie troche. 8 tydzien jutro zaczynam.
Nie dostałam żadnych leków. Nie było az tak mocnego "parcia"Dostałaś leki. Czy masz zaparcia?
Nie dostałam żadnych lekówMi lekarz powiedział, że czasem tak może być przy wypróżnianiu, ponieważ przy parciu może pęknąć jakieś naczynko.
Dostałaś jakieś leki?
Super, oby już te nieprzyjemnie objawy ciąży nie wróciłyCzytam czytam .
Wy się martwicie,że mniejsze objawy , mdłości ,a ja jestem szczęśliwa że wszystko przeszło.
Taką ciążę to ja rozumiem.
Hej witaj serdecznie na naszym wątkuHej, jeśli mogę to też nieśmiało chciałabym dołączyć do majowych mam [emoji4]
Test robiłam dwa tygodnie temu, a USG w ten czwartek i już było serduszko. Ta ciąża to dla nas ogromne zaskoczenie, bo mamy już dwójkę dzieci i więcej nie planowaliśmy, ale cóż ..będę kochać jak swoje [emoji28]
Termin mam na połowę maja a jestem z Warszawy.
Życzę Wam wszystkich nudnych ciąż [emoji8] i łączę się w bólu z nudnościami, zawrotami głowy i bezsennością [emoji17]