@Dorota1983 ja bym pewnie pojechała sprawdzić, czy to na 100% nie ciąża pozamaciczna. Nie chcę Cię nastraszyć i na 99% tak nie jest, pewnie jelito (ja też cały lewy bok często czuję), ale pamiętam, że chyba beta Ci skakała (?), a teraz boli Cię brzuch z jednej strony i to bardzo? Może Dziewczyny będą mogły coś więcej doradzić. Najprawdopodobniej to wzdęcie, jelito itp, mnie aż żebra po kapuście kiszonej bolały
A u mnie w domu histeria, prawie się pobeczałam. Mąż miał mi z cukierni dwa kawałki ciasta przywieźć. Mdłości odeszły, wzięłam ciasta i patrzę, a zamiast drugiego, które chciałam ponczówka (bo zabrakło) i niewiele myśląc zjadłam trzy ogromne kęsy...a potem lampka alarmowa w głowie, że w ponczówce biszkopt jest chyba alkoholem nasączany
Alkoholu żadnego nie czułam i to jednak cukiernia, ciasto nieoznaczone, jedzą dzieciaki...mam nadzieję, że użyli tylko wody z cytryną albo sokiem pomarańczowym....ale do jutra, aż otworzą i się dowiem będę schizowała. Czuję się jakbym krzywdę dziecku robiła
Teraz jak się uspokoiłam to obstawiam, że alkoholu tam nie ma (musieliby chyba oznaczyć), ale i tak się boję...