reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2022

reklama
W pierwszej ciazy nie robiłam pappy, tylko USG, na którym lekarz mi powiedział, że kość nosowa jest ok i ogólnie wszystko w porządku. Robiłam za to połówkowe prywatnie, trafił mi się lekarz gbur, mimo, że było wszystko ok to całe USG był mega stres...

@Kinga_89 to normalne, nic się nie martw :) Witaj, nasze ciąże są w tym samym wieku :D

@klaudusia21 ja już tak z 4 razy miałam, bolą, nie bolą, bolą, nie bola. To samo z mdłościami, raz mam, raz nie. Ja dzisiaj 5+4, wizyta w poniedziałek. Stres, że hej :)

w ogóle dzisiaj piesza nocka bez kp, córka się odstawia powoli. Uf,bo się bałam.
Zazdroszczę, mam nadzieję że i moja niedługo zacznie się sama odstawiać. Bo jak na razie uzależniona jest strasznie 🙈
Dziewczyny czytam was, ale nie dałam rady pisać ..szał w pracy kolejne dwie koleżanki chore i nie ma kto pracować😎
Byłam rano na wizycie na NFZ u tak pierd ..baby, że szok😱😱😡😡😡
Spojrzała w kartę ..po poronieniu nie poszłam do niej na kontrolę tylko gdzie indziej i się zaczęło😓 że mam się zdecydować gdzie chce chodzić, badanie na fotelu 😭😭😭 porażka i najlepsze na koniec .. zrobiła USG i nic wydrukowała zdjęcie położyła mi na brzuchu i se poszła do biurka 😡😡😡 pytam jej i co czy jest ok? A ona do mnie z ryjem ..A skąd mam wiedzieć jak jest ? Nosz kur....😡😡 A kto ma wiedzieć pytam ona na to serce jest ..wypisała skier na badania do lab i prenatalne ..i do widzenia
Muszę się wyciszyć to eksploduje😓😱😱
Masakra, ja to nie rozumiem co tym lekarzom odbija jak przyjmują na NFZ. Prywatnie nigdy nie na problemów a państwowo to jakby za karę przyjmowali. Współczuje takiej wizyty.
Dziewczyny mam pytanie czy czujecie kłucie jajnika. ? Mnie dziś kłuje prawy jajnik i trochę się martwię
Ja czasami też odczuwam takie ukucia.

Ja dziewczyny oszaleję .. drugi dzień nie bolą mnie piersi 😟 ogólnie mam wrażenie że nic mi nie jest .. zaczynam się bać i panikować lekko eh 😟
Nic się nie stresu to moja 4 ciąża, a w żadnej piersi mnie nie bolały.

U mnie na szczęście nic się nie dzieje, więc już powoli łapie oddech. Za tydzień wizyta i wtedy wszystko będzie jasne. Jak ten czas wolno leci jak się na coś czeka 🙂

reklama
Do góry