reklama
marzycielkaa
Fanka BB :)
Ja mam prenatalne na fundusz, zapisałam się właśnie na 2 listopad. Ciążę też prowadzę na fundusz, jak narazie jestem zadowolona, wszystko idzie sprawnie ☺
marzycielkaa
W pierwszej ciazy nie robiłam pappy, tylko USG, na którym lekarz mi powiedział, że kość nosowa jest ok i ogólnie wszystko w porządku. Robiłam za to połówkowe prywatnie, trafił mi się lekarz gbur, mimo, że było wszystko ok to całe USG był mega stres...
TuAga
@Kinga_89 to normalne, nic się nie martw Witaj, nasze ciąże są w tym samym wieku
@klaudusia21 ja już tak z 4 razy miałam, bolą, nie bolą, bolą, nie bola. To samo z mdłościami, raz mam, raz nie. Ja dzisiaj 5+4, wizyta w poniedziałek. Stres, że hej
@klaudusia21 ja już tak z 4 razy miałam, bolą, nie bolą, bolą, nie bola. To samo z mdłościami, raz mam, raz nie. Ja dzisiaj 5+4, wizyta w poniedziałek. Stres, że hej
klaudusia21
Ja wizyta w środę@Kinga_89 to normalne, nic się nie martw Witaj, nasze ciąże są w tym samym wieku
TuAga
Osiwieć możnaJa wizyta w środę
nutka83
Zazdroszczę, mam nadzieję że i moja niedługo zacznie się sama odstawiać. Bo jak na razie uzależniona jest straszniew ogóle dzisiaj piesza nocka bez kp, córka się odstawia powoli. Uf,bo się bałam.
Masakra, ja to nie rozumiem co tym lekarzom odbija jak przyjmują na NFZ. Prywatnie nigdy nie na problemów a państwowo to jakby za karę przyjmowali. Współczuje takiej wizyty.Dziewczyny czytam was, ale nie dałam rady pisać ..szał w pracy kolejne dwie koleżanki chore i nie ma kto pracować
Byłam rano na wizycie na NFZ u tak pierd ..baby, że szok
Spojrzała w kartę ..po poronieniu nie poszłam do niej na kontrolę tylko gdzie indziej i się zaczęło że mam się zdecydować gdzie chce chodzić, badanie na fotelu porażka i najlepsze na koniec .. zrobiła USG i nic wydrukowała zdjęcie położyła mi na brzuchu i se poszła do biurka pytam jej i co czy jest ok? A ona do mnie z ryjem ..A skąd mam wiedzieć jak jest ? Nosz kur.... A kto ma wiedzieć pytam ona na to serce jest ..wypisała skier na badania do lab i prenatalne ..i do widzenia
Muszę się wyciszyć to eksploduje
Ja czasami też odczuwam takie ukucia.Dziewczyny mam pytanie czy czujecie kłucie jajnika. ? Mnie dziś kłuje prawy jajnik i trochę się martwię
Nic się nie stresu to moja 4 ciąża, a w żadnej piersi mnie nie bolały.Ja dziewczyny oszaleję .. drugi dzień nie bolą mnie piersi ogólnie mam wrażenie że nic mi nie jest .. zaczynam się bać i panikować lekko eh
U mnie na szczęście nic się nie dzieje, więc już powoli łapie oddech. Za tydzień wizyta i wtedy wszystko będzie jasne. Jak ten czas wolno leci jak się na coś czeka
nutka83
A orientujesz się jaki koszt jest teraz Nifty. Bo dwa lata temu płaciłam coś ponad 2 tysiące.Jeśli u mnie będzie wszystko ok to będę robiła prywatnie Nifty Pro w 11 tygodniu.
reklama
Podziel się: