reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2022

reklama
W pierwszej ciazy nie robiłam pappy, tylko USG, na którym lekarz mi powiedział, że kość nosowa jest ok i ogólnie wszystko w porządku. Robiłam za to połówkowe prywatnie, trafił mi się lekarz gbur, mimo, że było wszystko ok to całe USG był mega stres...

@Kinga_89 to normalne, nic się nie martw :) Witaj, nasze ciąże są w tym samym wieku :D

@klaudusia21 ja już tak z 4 razy miałam, bolą, nie bolą, bolą, nie bola. To samo z mdłościami, raz mam, raz nie. Ja dzisiaj 5+4, wizyta w poniedziałek. Stres, że hej :)

w ogóle dzisiaj piesza nocka bez kp, córka się odstawia powoli. Uf,bo się bałam.
Zazdroszczę, mam nadzieję że i moja niedługo zacznie się sama odstawiać. Bo jak na razie uzależniona jest strasznie 🙈
Dziewczyny czytam was, ale nie dałam rady pisać ..szał w pracy kolejne dwie koleżanki chore i nie ma kto pracować😎
Byłam rano na wizycie na NFZ u tak pierd ..baby, że szok😱😱😡😡😡
Spojrzała w kartę ..po poronieniu nie poszłam do niej na kontrolę tylko gdzie indziej i się zaczęło😓 że mam się zdecydować gdzie chce chodzić, badanie na fotelu 😭😭😭 porażka i najlepsze na koniec .. zrobiła USG i nic wydrukowała zdjęcie położyła mi na brzuchu i se poszła do biurka 😡😡😡 pytam jej i co czy jest ok? A ona do mnie z ryjem ..A skąd mam wiedzieć jak jest ? Nosz kur....😡😡 A kto ma wiedzieć pytam ona na to serce jest ..wypisała skier na badania do lab i prenatalne ..i do widzenia
Muszę się wyciszyć to eksploduje😓😱😱
Masakra, ja to nie rozumiem co tym lekarzom odbija jak przyjmują na NFZ. Prywatnie nigdy nie na problemów a państwowo to jakby za karę przyjmowali. Współczuje takiej wizyty.
Dziewczyny mam pytanie czy czujecie kłucie jajnika. ? Mnie dziś kłuje prawy jajnik i trochę się martwię
Ja czasami też odczuwam takie ukucia.

Ja dziewczyny oszaleję .. drugi dzień nie bolą mnie piersi 😟 ogólnie mam wrażenie że nic mi nie jest .. zaczynam się bać i panikować lekko eh 😟
Nic się nie stresu to moja 4 ciąża, a w żadnej piersi mnie nie bolały.

U mnie na szczęście nic się nie dzieje, więc już powoli łapie oddech. Za tydzień wizyta i wtedy wszystko będzie jasne. Jak ten czas wolno leci jak się na coś czeka 🙂

reklama
Do góry