mayiumi
Zaciekawiona BB
No to tak to tez u mnie jest mniej więcejJa to mam taki jakbym była w połowie ciąży conajmniej ale nic z tym teraz nie zrobie. Oby po tej ciąży było lepiej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to tak to tez u mnie jest mniej więcejJa to mam taki jakbym była w połowie ciąży conajmniej ale nic z tym teraz nie zrobie. Oby po tej ciąży było lepiej
Moj synek ma 2 latka i waży 15.400 i tak noszę go na rękach, ogólnie jakbyś z dużym brzuchem wziela takie dziecko na ręce to mogłoby być kiepsko ale jeśli od samego początku nosisz przed ciąża I w trakcie to brzuch się przyzwyczaja do tegoMamy, które mają już dzieci, nosicie na rękach w ciąży? Moja prawie 4 latka waży 14 kg i czasem zdarza mi się ja podnieść i przytulić zdarza mi się też nosić spacerowke (3 piętro bez windy ) a ona waży 8 kg.. Trochę się tym martwie, ale nie mam za bardzo innego wyjścia jeśli chodzi o wózek.
O rety, strasznie mi przykroDziewczyny żegnam się z wami moje dzieciątko jest martwe akcja serca zarrzymana
Noszę, córka 3 latka Rozumie,że nie mogę a 1.5 r. nie potrafi zrozumieć. Minimalizuje ile mogę.Mamy, które mają już dzieci, nosicie na rękach w ciąży? Moja prawie 4 latka waży 14 kg i czasem zdarza mi się ja podnieść i przytulić zdarza mi się też nosić spacerowke (3 piętro bez windy ) a ona waży 8 kg.. Trochę się tym martwie, ale nie mam za bardzo innego wyjścia jeśli chodzi o wózek.
Nie radzę sobieJak sobie radzicie z mdłościami?
Witaj.Cześć dziewczyny! Dołączam do was z terminem 07.05. Serduszko bije, generalnie wszystko jest ok
tak mi strasznie przykro KochanaDziewczyny żegnam się z wami moje dzieciątko jest martwe akcja serca zarrzymana
Nie radzę sobie, nic nie działa. Wieczorem czuję się jak by mnie ktoś zjadł i wypluł...Jak sobie radzicie z mdłościami?
GratulujęCześć dziewczyny! Dołączam do was z terminem 07.05. Serduszko bije, generalnie wszystko jest ok