Madzia5676
Fanka BB :)
Tak już to zrobiłam z tego wszystkiego zapomniałam.usun swoje dane i pesel. Dla bezpieczeństwa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak już to zrobiłam z tego wszystkiego zapomniałam.usun swoje dane i pesel. Dla bezpieczeństwa
W pierwszej ciąży mdłości przyszły wraz z 8 TCU mnie może mikroskopijne mdłości ale takie nie przeszkadzają, już 7+3 i zastanawiam się czy mają szansę się jeszcze pojawić
Po dzisiejszej koszmarnej nocy też już z niecierpliwością czekam na poniedziałek.Ja od wczoraj mam jakiegoś hiper doła Czekam na tę wizytę w poniedziałek i się boję. Nie umiem pozytywnie myśleć. Mam nadzieję, że to tylko hormony mi szaleją i mnie dobijają
Piersi duże i bolą, wczoraj mnie wieczorem brzuch nieźle bolał (ginekolog mówił, że tak ma być, rozpycha się wszystko). No i wczoraj po każdym posiłku mnie muliło.
haha mam podobnie. Ciągle nie mam energii i nic mi się nie chceMnie przeszło wszystko prócz lenistwa
Ja miałam 7 lat no ale wolałam jeść chrupeczki zamiast się ogarnąć to teraz mam wrzuciłam teraz już Ok 2-3 kg ale będzie co ma być. A organizm w wieku 30 lat tez jest inny niż jak miałam 23 …tak sobie wmawiamTo będziemy później walczyc razem.
Na wizycie jak lekarz zakładając kartę ciąży zapytał o wagę to mówię nie wiem ale dużo. Mówi do mnie spokojnie nie było zbyt dużo czasu żeby zrobić porządek. Wiec jakoś mi się zrobiło lżej. Startuje z 65 to dla mnie bardzo dużo przy wzroście 155 ale cóż. Jakoś to będzie.