O super! Jak samopoczucie i objawy są już jakieś? Ja prócz zatrzymania okresu, podwyższonej temperatury ciała i lekko bolących piersi nic innego nie doświadczyłamto tak jak ja, chyba jesteśmy na podobnym etapie USG za 2 i pół tygodnia
reklama
Cyrknakółkach
Fanka BB :)
U mnie będzie 6+3.To będzie 7+0 więc już powinno być serduszko
sunflower21
U mnie właśnie w 6+3 było, więc trzymam mocno kciukiU mnie będzie 6+3.
ja dwa razy zmierzyłam temperaturę i była podwyższona, nabrzmiałe piersi, ale nie bolesne i przed weekendem czułam się osłabiona, jakby brało mnie przeziębienie i trochę podbrzusze czasem mnie pobolewa albo kłuje, tak to póki co nie mam żadnych innych objawówO super! Jak samopoczucie i objawy są już jakieś? Ja prócz zatrzymania okresu, podwyższonej temperatury ciała i lekko bolących piersi nic innego nie doświadczyłam
Jutro wracam do pracy po długim urlopie, zastanawiam się kiedy w pracy powiedzieć o ciąży
Objawy przeziębienia to też zapomniałam dodać o ciąży w pracy hmm chyba najlepiej jak już będzie potwierdzona od przez lekarza zależy też od miejsca pracy itd ja bym zapytała lekarza oja dwa razy zmierzyłam temperaturę i była podwyższona, nabrzmiałe piersi, ale nie bolesne i przed weekendem czułam się osłabiona, jakby brało mnie przeziębienie i trochę podbrzusze czasem mnie pobolewa albo kłuje, tak to póki co nie mam żadnych innych objawów
Jutro wracam do pracy po długim urlopie, zastanawiam się kiedy w pracy powiedzieć o ciąży
pracuję w żłobku, jedynie co mnie martwi to choroby dzieci, bo póki co łapię od nich wszystkoObjawy przeziębienia to też zapomniałam dodać o ciąży w pracy hmm chyba najlepiej jak już będzie potwierdzona od przez lekarza zależy też od miejsca pracy itd ja bym zapytała lekarza o
Według mnie , przynajmniej ja bym tak zrobiła najpierw poczekała bym na wizytę USG i na niej zapytała lekarza o poradę, wizytę masz już na dniach także powinno być okpracuję w żłobku, jedynie co mnie martwi to choroby dzieci, bo póki co łapię od nich wszystko
o`sophia
ja powiedzialam już szefowej w tajemnicy, żeby wiedziała, mam bardzo fajna szefowa i chce byc fair a pracuje w banku to wiadomo stresy itd to też mi jest łatwiej teraz dzięki temu. A chyba wybieram się na zwolnienie już w październiku bo jak pani doktor usłyszała ze pracuje w banku to ze względu na stres i ciągle migreny od komputera zaleca mi posiedzieć w domu..ja dwa razy zmierzyłam temperaturę i była podwyższona, nabrzmiałe piersi, ale nie bolesne i przed weekendem czułam się osłabiona, jakby brało mnie przeziębienie i trochę podbrzusze czasem mnie pobolewa albo kłuje, tak to póki co nie mam żadnych innych objawów
reklama
Podziel się: