reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2022

reklama
O super!:) Jak samopoczucie i objawy są już jakieś?:) Ja prócz zatrzymania okresu, podwyższonej temperatury ciała i lekko bolących piersi nic innego nie doświadczyłam:p
ja dwa razy zmierzyłam temperaturę i była podwyższona, nabrzmiałe piersi, ale nie bolesne i przed weekendem czułam się osłabiona, jakby brało mnie przeziębienie i trochę podbrzusze czasem mnie pobolewa albo kłuje, tak to póki co nie mam żadnych innych objawów 😊
Jutro wracam do pracy po długim urlopie, zastanawiam się kiedy w pracy powiedzieć o ciąży

ja dwa razy zmierzyłam temperaturę i była podwyższona, nabrzmiałe piersi, ale nie bolesne i przed weekendem czułam się osłabiona, jakby brało mnie przeziębienie i trochę podbrzusze czasem mnie pobolewa albo kłuje, tak to póki co nie mam żadnych innych objawów 😊
Jutro wracam do pracy po długim urlopie, zastanawiam się kiedy w pracy powiedzieć o ciąży
Objawy przeziębienia to też zapomniałam dodać 🙂 o ciąży w pracy hmm chyba najlepiej jak już będzie potwierdzona od przez lekarza zależy też od miejsca pracy itd ja bym zapytała lekarza o:)

ja powiedzialam już szefowej w tajemnicy, żeby wiedziała, mam bardzo fajna szefowa i chce byc fair a pracuje w banku to wiadomo stresy itd to też mi jest łatwiej teraz dzięki temu. A chyba wybieram się na zwolnienie już w październiku bo jak pani doktor usłyszała ze pracuje w banku to ze względu na stres i ciągle migreny od komputera zaleca mi posiedzieć w domu..

reklama
Ja pracuję zdalnie, jeśli tylko muszę więc przynajmniej tego dylematu nie mam :) Też dzisiaj mam jakiś zjazd. Trochę pracuję, trochę się stresuję, taki tam miks.

Do góry