Ah rozumiem. Trzymam kciuki, żeby te dolegliwości najmniej Ci dokuczały!Jak zjem źle to wtedy,ale to nie od ciąży tylko po prostu,jestem po operacji żołądka.
reklama
Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
Walczę ze sobąAh rozumiem. Trzymam kciuki, żeby te dolegliwości najmniej Ci dokuczały!
I ja mam termin z om na 8 maja tylko ja jutro mam wizytę na 13. Cały dzień próbuje się czymś zająć żeby czas szybciej minal do niej.Mam identycznie tez termin na 8 maja i wyzyte 28.09 tylko przez te plamienia dzisiejsze to juz mysle ze bede sie z wami zaraz zegnac
6+6 liczę na to, że jutro rano obejdzie się bezW ktorym tygodniu jestes ?
Agatahair
Zaciekawiona BB
O tak ! Ewidentnie piekne serduchoJa się szykuje na wizytę, to chyba dobry znak
Agatahair
Zaciekawiona BB
Zazdroszcze kurcze poleć mi czym się zająć do 28 bo padam z niepewnosciI ja mam termin z om na 8 maja tylko ja jutro mam wizytę na 13. Cały dzień próbuje się czymś zająć żeby czas szybciej minal do niej.
nutka83
Fanka BB :)
Hej chciałam się przywitać. Dzisiaj zrobiłam test i pokazały się dwie grube krechy. Z OM termin wychodzi na 22 maja. 01 października mam wizytę u lekarza i wtedy wszystko będzie na 100% pewne. To moja 4 ciąża, w domu trzy córki 15 lat, 4 lata i 19 miesięcy. Dwa porody SN i ostatni CC.
Nie jestem dobrym przykładem cierpliwości pierwotnie wizyta miała być 23 ale przełożyłam bo stwierdziłam że nie doczekam. Do tego pracuję zdalnie i chore dziecko w domu jakoś zajmują czas.Zazdroszcze kurcze poleć mi czym się zająć do 28 bo padam z niepewnosci
reklama
Cześć Dziewczyny, witam się nieśmiało i ja. Termin z OM 26.05, dziś dopiero 4+1. Wizytę mam dopiero 12.10 u lekarza, u którego chce ciążę prowadzić, ale chyba pójdę też 5.10 do innego, zeby podejrzeć, czy wszystko ok. Potrzebuję moooorza cierpliwości do tego czasu moja pierwsza ciąża
Podziel się: