A mi się coś ubzduralo ze 18.45 skąd mi się to wzięło nie wiem16.15,ale będę dzwoniła do położnej czy się zwolniło coś wcześniej bo mąż ma wolne to mogę jeszcze wcześniej
reklama
Limonkaaa88
Fanka BB :)
Niedługo nasze głowy będą stały obok ciała, nie warto będzie je zabierać gdziekolwiek hahahaA mi się coś ubzduralo ze 18.45 skąd mi się to wzięło nie wiem
sunflower21
Też jestem mega ciekawa, zależy mi by poznać umiejscowienie, o serduszku jutro to chyba można tylko pomarzyćJa właśnie jestem ciekawa co jutro zobaczę.
W poprzednich ciążach nie robiłam bety na takim poziomie, 1000 z groszem i wizyta, ziarenko maleńkie tylko było.
Ja! ja mam o 18:45 jutroA mi się coś ubzduralo ze 18.45 skąd mi się to wzięło nie wiem
Wiedziałam !Też jestem mega ciekawa, zależy mi by poznać umiejscowienie, o serduszku jutro to chyba można tylko pomarzyć
Ja! ja mam o 18:45 jutro
marzycielkaa
to tak jak u nas, drugie dziecko a na stanie 3 latka Tylko u nas już w grudniu będzie 4 latkaDzięki za powitanie to już 2gi bombelek. Na stanie jeszcze 3latka.
Mama2012/2020/2022
@sunflower21 ja na serduszko może trochę,ale najbardziej interesuje mnie tak jak piszesz żeby było w odpowiednim miejscu
reklama
Madzia5676
Ja włączyłam 6 dni i teraz jaka ulga zero bóluDawajcie,dziewczyny, koniecznie znac po wizytach! Troche mniej sie udzielam, ale Pilnie obserwuje Wasze historie
P.S ja nadal walcze z rwa kulszowa , takze kobietki z podobnym doswiadczeniem, blagam o rady!
Podziel się: