reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2022

Ja w tamtej ciąży to milam tak ze było mi mega goraco(listopad a mogłabym chodzić w krótkim po dworze) później jak zrobiłam test to z wyliczeń wyszło ze miałam to dosłownie za chwile po zagnieżdżeniu 😱

reklama
Mam nadzieje ze 14 uda się już zobaczyć serduszko. Na pewno teraz lepiej wyglada niż marne 100. Chyba tego potrzebowałam heh
Ja sobie ubzdurałam wizytę 18 a mam 15, na prawdę mozg przestaje pracować, dobrze ze miałam w telefonie bo mnie umawiała znajoma rejestratorka bo czekałabym do 18 na bank a to sobota 🙆‍♀️

Ja właśnie jestem ciekawa co jutro zobaczę.
W poprzednich ciążach nie robiłam bety na takim poziomie, 1000 z groszem i wizyta, ziarenko maleńkie tylko było.

reklama
Do góry