reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2022

Tak, zrobimy coś takiego, chyba wszystkie miesiące tak robią zeby było widocznie i przejrzyście, @Mama2012/2020 musiałaby edytować ale może niech się nas więcej nazbiera ?? Czy kto jest to wpisujemy i potem będzie mniej wpisywania jednorazowo?:)

Ps. Umowa podpisana, do lutego 2022, także no zobaczymy jak to u mnie wyjdzie z ciąża i przedłużeniem umowy, czy będzie do dnia porodu czy przedłuża mi jednak na dłużej. Muszę się od jutra starać na maksa hehehe ja ogólnie lubię robić dobrze i dokładnie ale lubię umieć a tu wszystko nowe zanim się nauczę jeju, stresu mnie to będzie na pewno kosztować a powinnam stresu unikać 🙆‍♀️

reklama
Mi w jednej aplikacji pokazuje 5.05 a w drugiej 4.05, także ja dokładna datę jednak będę znała po usg :) ja mam totalnie nieregularne cykle raz 27 a raz 45, raz 31 itd.

U mnie też cykle od 16 dni do 40 😱 Ale dwa ostatnie były po 37-39 i owu późne w 25 dniu około, myślałam że z takich to nic nie będzie 🙈

reklama
Do góry