reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe Mamy 2022

Dziewczyny, macie juz jakiekolwiek objawy? Mnie mocno zastanawia mój lekko zatkany nos, normalnie nie choruje. Czytałam ze to może byc przez hormonalny obrzęk śluzówki 🤔 i głowa juz drugi dzień mnie boli. Generalnie odbiera to nastrój do świętowania bo jestem klapnięta
ja od paru dni jestem mega śpiąca już o 20 🤣 a zazwyczaj lubiłam posiedzieć.. Lekko bola mnie piersi, są trochę opuchnięte 😄 ogólnie nic po za tym. Czekam na więcej, bo z córką miałam mdłości straszne 😅

reklama
Dziewczyny, macie juz jakiekolwiek objawy? Mnie mocno zastanawia mój lekko zatkany nos, normalnie nie choruje. Czytałam ze to może byc przez hormonalny obrzęk śluzówki 🤔 i głowa juz drugi dzień mnie boli. Generalnie odbiera to nastrój do świętowania bo jestem klapnięta

Ja zanim zrobilam test to 2 razy prawie zasłabłam i przy dźwiganiu podczas przeprowadzki mialam lekkie bóle. A tak poza tym to chodzę tylko jak nieprzytomna, zapominam co gdzie kładę, wody w toalecie zapominam spuszczać. 🤦🏽‍♀️😂 i wczoraj nie moglam spać, od 3 w nocy już na nogach bylam.
Zatkany nos i ból glowy to w ciąży norma, możesz sobie wziąć Apap

reklama
Do góry