Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
Wracam z bety.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Damy radę. Ja mam córkę 11 miesięcy.
Wracam z bety.
Oj jak cię rozumiem. Mój często delegacje i w domu w weekendy,do tego córka cycocha straszna. Jeszcze 9 latek z charakterem urwisabedzie się działo
U mnie tylko ten problem ze tatuś wczesniej jeździł
w poniedziałeka kiedy robiłaś pierwsza betę (który „tydzień”)
I jaka miałas ?
ciężarówkami i był tylko w weekend (to przy jednym jeszcze jakoś ogarnelam) a teraz pracuje na miejscu ale nigdy nie wiadomo kiedy będzie. Zaczyna prace w zależności o której skończy dzień wcześniej. Często kończy kiedy mała już położę spać wiec tym bardziej się stresuje jak to będzie. Wolałabym od razu nie mówić o ciąży ale chyba będę musiała mamie szybciej powiedzieć żeby moc jezdzic do lekarza
A robiłaś betę ?taka sama kreska jak u mnie! gratulacje
W poniedziałek niby 3+1 i wynik pasował, 22.23 beta.a kiedy robiłaś pierwsza betę (który „tydzień”)
I jaka miałas ?
Ja wynik powinnam mieć do 2hDaj znac jak będziesz miała wynik
Ja dopiero po 15 będę sprawdzać może już będzie. W piątek powtórzę. W pierwszej ciąży robiłam tylko raz w dzień spodziewanej @ chyba. To labolatorium trzymało mnie z wynikiem do 21 a wynik pamietam 666,7 śmiałam się ze diabełek będzie
Oj jak cię rozumiem. Mój często delegacje i w domu w weekendy,do tego córka cycocha straszna. Jeszcze 9 latek z charakterem urwisa