reklama
S
Shirayuri
Gość
.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Limonkaaa88
Fanka BB :)
Ja zazwyczaj kupuje te w Rossmann Facelle bo one właśnie maja czułość 10, jakoś z poprzedniej ciąży szybko mi wykryły i teraz tez tu moje dzien po dniu piątek sobota niedziela
Limonkaaa88
Ja 27 lipca a test pokazał 20 sierpnia 2 kreskiCześć dziewczyny, kiedy miałyście @? I w którym dniu testy pokazaly kreseczki?
Mama2012/2020/2022
1.08
Pierwszy jest czułość 10 zrobiłam w 25dc , cykle 28-30 , dziś powinnam teoretycznie mieć okres.
Pierwszy jest czułość 10 zrobiłam w 25dc , cykle 28-30 , dziś powinnam teoretycznie mieć okres.
Hej dziewczyny, w którym dniu cyklu robilyscie pierwszy raz betę? Ja jutro idę na badania krwi związane z czymś innym, ale myślę czy przypadkiem nie zrobić beta szybciej wyjdzie niż test sikany, więc może już coś tam by było... bardzo bym chciała, żeby wyszła chociaż malutka i mogłabym do Was dołączyć pozdrawiam wszystkie i gratuluję
Limonkaaa88
W 28 dniu cyklu robiłam, także rób na spokojnie nawet jak jesteś trochę wcześniej to po prostu beta będzie mniejsza powodzenia!Hej dziewczyny, w którym dniu cyklu robilyscie pierwszy raz betę? Ja jutro idę na badania krwi związane z czymś innym, ale myślę czy przypadkiem nie zrobić beta szybciej wyjdzie niż test sikany, więc może już coś tam by było... bardzo bym chciała, żeby wyszła chociaż malutka i mogłabym do Was dołączyć pozdrawiam wszystkie i gratuluję
Mama2012/2020/2022
W teorii 10 dni po owu może coś wyjść. Tylko pamiętać warto, że nawet pozytywna beta przed miesiączką nie gwarantuje ciąży. Dlatego warto zastanowić się czy sobie emocjonalnie poradzimy jeśli "nie pyknie", ciążę biochemiczne są niestety dość częste.Hej dziewczyny, w którym dniu cyklu robilyscie pierwszy raz betę? Ja jutro idę na badania krwi związane z czymś innym, ale myślę czy przypadkiem nie zrobić beta szybciej wyjdzie niż test sikany, więc może już coś tam by było... bardzo bym chciała, żeby wyszła chociaż malutka i mogłabym do Was dołączyć pozdrawiam wszystkie i gratuluję
Ja niestety na swoim koncie mam poronienie w prawie 11tyg, więc i tak będę podchodziła zachowawczo, ale jednak chyba zrobię. Jutro będę chyba 10dpo, więc może... Ciągle pobolewa mnie podbrzusze, dokładnie tak miałam w tym cyklu, w którym zaszłam w poprzednią ciążę, może sobie wkręcam... Teraz po poronieniu mam trochę inaczej cykle, więc dokładnie nie wiem, kiedy była owu, eh.. tak czy siak, trzeba poczekać, ale jutro mam urodziny i tak sobie wymarzyłam, że zobaczę tę betę chociaż taką małą staram się nie nakręcać, żebt się nie rozczarowac, ale wiecie jak to jestW teorii 10 dni po owu może coś wyjść. Tylko pamiętać warto, że nawet pozytywna beta przed miesiączką nie gwarantuje ciąży. Dlatego warto zastanowić się czy sobie emocjonalnie poradzimy jeśli "nie pyknie", ciążę biochemiczne są niestety dość częste.
reklama
Mama2012/2020/2022
Rozumiem cięJa niestety na swoim koncie mam poronienie w prawie 11tyg, więc i tak będę podchodziła zachowawczo, ale jednak chyba zrobię. Jutro będę chyba 10dpo, więc może... Ciągle pobolewa mnie podbrzusze, dokładnie tak miałam w tym cyklu, w którym zaszłam w poprzednią ciążę, może sobie wkręcam... Teraz po poronieniu mam trochę inaczej cykle, więc dokładnie nie wiem, kiedy była owu, eh.. tak czy siak, trzeba poczekać, ale jutro mam urodziny i tak sobie wymarzyłam, że zobaczę tę betę chociaż taką małą staram się nie nakręcać, żebt się nie rozczarowac, ale wiecie jak to jest
Trzymam kciuki,mocno.
Ja jutro powtarzam bete z mieszanymi uczuciami.
Podziel się: