reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2022

Cześć dziewczyny. Co słychać?
Wszystkiego dobrego w nowym roku.✨🎉
Ja od 31 grudnia leze plackiem. Wstaje tylko wtedy kiedy musze. Dzis 22+4tc.
Mam dziwne bole calego brzucha, ciągniecie, napięcie, twardnienie. Cos okropnego, uczucie ciężkiego brzucha. Kontaktowałam sie z moim lekarzem, kazal duzo odpoczywac i brac aspargin 3x2, jesli nie przyjedzie to szpital.
Bardzo chcialabym uniknąć szpitala, ale boje sie ze sie nie uda 🙁

reklama
Ja od 31 grudnia leze plackiem. Wstaje tylko wtedy kiedy musze. Dzis 22+4tc.
Mam dziwne bole calego brzucha, ciągniecie, napięcie, twardnienie. Cos okropnego, uczucie ciężkiego brzucha. Kontaktowałam sie z moim lekarzem, kazal duzo odpoczywac i brac aspargin 3x2, jesli nie przyjedzie to szpital.
Bardzo chcialabym uniknąć szpitala, ale boje sie ze sie nie uda 🙁
W poprzedniej ciąży miałam podobnie, poszłam do szpitala tam dali dożylnie magnez i jak ręka odjąć.
To idziemy tak samo bo ja dzisiaj też 22+4

Dzień dobry dziewczyny w nowym roku! Jak Wam mija? Jak sie czujecie? 🤗 my jutro mamy połówkowe (jutro 21 tc dokladnie) i juz zaczynam sie stresować i rozmyślać 🙈 mam nadzieję, ze wszystko będzie dobrze. U mnie już 8 kg na plusie 🥴 druga ciąża i chyba bedzie powtórka z rozrywki 🤣 no ale nic, w pierwszej zeszlam z 92 kg na 57 i trzymalam sie przez 8 lat, więc mam nadzieję, ze teraz tez sie uda ✊😁 miłego dnia, trzymam kciuki za wszystkie wizyty w tym tygodniu 🥰

reklama
Cześć dziewczyny😁 ja jestem przerażona bo w Święta dowaliłam sobie 2 kg 😱😱😱 a do wizyty mam jeszcze 3 tygodnie, aż się boję co powie lekarz 🤣
Też byłam na połówkowych równo w 21 tyg ❤️

Do góry