hahhah będzie dobrze. Mój lekarz dał mi limit dwa kilo na 4 tygodnie teraz się wyrobiłam ale poprzednio się na słuchałam bo 3.2 kg do przoduja też mam wrażenie, ze po samych światach 2 kg na plusie wskoczylo
reklama
Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
To ja mam wyjątkowo wyrozumiałegohahhah będzie dobrze. Mój lekarz dał mi limit dwa kilo na 4 tygodnie teraz się wyrobiłam ale poprzednio się na słuchałam bo 3.2 kg do przodu
to korzystajTo ja mam wyjątkowo wyrozumiałego
Mama2012/2020/2022
Nie mam oporówto korzystaj
hahahaha ja jak mam już za dużo na wyświetlaczu to mam przed oczami lekarzaNie mam oporów
Koleżanka mega jadła w ciąży słodycze a krzywa wyszła jej dobrze. Ja nie miałam wogole ochoty na słodkie i wyszła mi cukrzycaJa to się tak boję następnej wizyty.. Nie mogę się pohamować jeśli chodzi o słodycze i za 2 tyg robię krzywą i aż się boję co wyjdzie
sansavieria
Zdrowy człowiek sobie poradzi
to jesteś na takim etapie jak ja słodycze po prostu bym łykała nie jadła glukoze na czczo dwa razy robiłam i ok było ale za dwa tygodnie własnie też krzywa cukrowaJa to się tak boję następnej wizyty.. Nie mogę się pohamować jeśli chodzi o słodycze i za 2 tyg robię krzywą i aż się boję co wyjdzie
reklama
a jak wystrzeli cukier po tej glukozie to jakieś leki czy tylko dietaKoleżanka mega jadła w ciąży słodycze a krzywa wyszła jej dobrze. Ja nie miałam wogole ochoty na słodkie i wyszła mi cukrzyca
Podziel się: