reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2022

reklama
A my daliśmy synowi jedno imię i chyba teraz też wypada dać jedno by młody nie pytał a czemu on nie ma 🙈 ale żałuję że nie ma drugiego niby się nie używa itd ale wszyscy mamy po 2🤷🏼‍♀️
W mojej rodzinie owszem dawało się dwa imiona, ale np w rodzinie męża nikt nie ma podwójnego (pochodzimy z tej samej miejscowości). Dwa imiona to zawsze był dla mnie problem z wypełnieniem papierów - raz wymagają a raz nie, plus wiocha straszna była w szkole, bo moje drugie imię jest jak dla starej baby i dzieci ze mnie miały pompę 🙄

Witam wszystkich u nas przyplątał się do męża covid i teraz jesteśmy uzemnieni w domu jeszcze czekam na informacje od sanepidu czy mnie też obejmnie izolacja bo lekarz twierdzi że mogę wychodzić bo jestem zaszczepiona a nie chce ryzykować.
Ale to głupie jest. Zaszczepiona a przecież może dalej zarażać wychodząc z domu 😕
A ty jak się czujesz? Objawy masz?

U mnie nic się nie dzieje zero objawów u męża wyszedł wynik pozytywny a też nie mam objawów ja nie zamierzam ryzykować i siedzą w domu.
Pytanie czy od męża próbujesz się izolować przynajmniej dopóki nie zobaczysz swojego testu - bo może jeszcze nie złapałaś, a ponoć bezobjawowy w ciąży też może namieszać...

Gdybu ktoś się zastanawiał dlaczego czytam forum o 3.33 to od 2 - 3 tygodni budzę się w nocy miedzy 1,a 3 i nie mogę juz zasnac. Nie wiem co z tym zrobić. Budzi mnie bolący pęcherz, ide siku, nie mogę zasnąć, później burczy mi w brzuchu, bo jem ostatni posilek kolo 19 i wybudzam się na amem.
Mnie zawsze wybudza jak spojrzę na telefon w nocy [emoji12] dlatego nawet go nie dotykam jak się obudzę na siku [emoji16]

Co do odkurzaczy to my mamy 3 [emoji23] i wszystkie używamy [emoji85] najbardziej polecam ręczny bezprzewodowy. Mamy Xiaomi i jest rewelacyjny

W mojej rodzinie też się nadawało podwójne imiona i jakie było zdziwienie że nasza córka ma jedno. Dla mnie te dwa imiona są totalnie bez sensu! W Polsce i tak się nie używa dwóch a tylko problem jak wypełniasz dokumenty co wpisać

reklama
Do góry