reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2022

No i skończyło się antybiotykiem :( złapała mnie paskudna angina... Jestem zalamana mam nadzieję, że dziecku nic nie będzie :( któraś może przechodziła jakieś infekcje w poprzednich ciazach w 1 trymestrze? Czytam na internecie i nic mnie to nie pociesza... Same kiepskie prognozy :(
Ja nie,ale czasem trzeba.
Dzieciątko jest dobrze chronione, natura jest mądra.

reklama
No i skończyło się antybiotykiem :( złapała mnie paskudna angina... Jestem zalamana mam nadzieję, że dziecku nic nie będzie :( któraś może przechodziła jakieś infekcje w poprzednich ciazach w 1 trymestrze? Czytam na internecie i nic mnie to nie pociesza... Same kiepskie prognozy :(
U mnie standard każda ciąża zaczyna się chorobstwem 🥺🥺🥺wczoraj miałam stan podgorączkowy, dziś już nie, kaszel i katar został ...wysoką gorączka może być szkodliwa ...antybiotyk Duomox brałam jak musiałam..mogę nie być chora cały rok a jak tylko znajdę w ciążę to pyk 😱😱i jakiś wirus się przyplącze.
W necie piszą różne rzeczy 🙄 przy młodszej córce miałam nawet ząb wyrywany, ósemka się wyrżnęła ..też nie miała kiedy 🤣🤣

Ja miałam opryszczkę w 1 trymestrze i panikowałam strasznie i to jedyne co mi dolegało w ciąży wiec nie pomogę więcej, ale powinnaś dostać antybiotyk bezpieczny w ciąży wiec nie bój się, będzie dobrze:*

Dziewczyny do kiedy zamierzacie pracować ??? Ja się zastanawiam co zrobić 🙄 pracuje w przedszkolu ...koleżanka zaszła w ciążę w czerwcu i już od sierpnia nie pracuje

Moja Koleżanka zawsze mi powtarzała "jedz w ciąży wszystko i w dużej ilości na co masz ochotę bo to jest ten czas kiedy tylko wtedy możesz korzystać ze wszystkiego":D hehehe no ja z tych nie byłam, nie chciałam potem mieć problemów ze zrzuceniem i jadłam normalnie jak przed ciąża, a ta moja Koleżanka już po 3 ciąży, kg dużo i narzeka, że ma dużo do zrzucenia, że boi się ze się nie uda, a mój mąż zawsze się wtedy śmieje i mówi "no to nie trzeba jej było tyle żreć wszystkiego w ilości giga" hehehhe

ja przez cały czas jem tak samo czy w ciąży czy nie i w sumie mało 🤷🏻‍♀️

Dziewczyny do kiedy zamierzacie pracować ??? Ja się zastanawiam co zrobić 🙄 pracuje w przedszkolu ...koleżanka zaszła w ciążę w czerwcu i już od sierpnia nie pracuje
Powiem ci ze na twoim miejscu szybko poszłabym na l4. Moj lekarz od początku przestrzegał mnie żeby nie mieć kontaktu z chorymi dziecmi. A w przedszkolu to raczej będzie standard

Ja brałam antybiotyk chyba ok 15tc miałam gorączkę prawie 40 stopni 😱

reklama
Do góry