reklama
Limonkaaa88
Fanka BB :)
Ja zaczęłam przybierać na wadze od 16 tyg bo sprawdziłam w karcie ciąży, zaczynam od 64Ja też zaczynam z 65, od maja schudłam 12kg, chciałam więcej a nie zdążyłam Udawało Wam się na samym początku ciąży jeszcze trochę zrzucić czy już raczej tylko na +?
Limonkaaa88
18 września, 18.30Umówiłam wizytę prywatną i na nfz na 17 i 23 września, coś dłużej niż bym chciała czekać A Wy kiedy się wybieracie?
Mama2012/2020/2022
Albo słuchać dwóch różnych opinii,Ja chyba bym się obawiała chodzić do dwóch różnych ze pomyśli ze wchodzę mu w kompetencje czy coś
Limonkaaa88
Farbowanie i paznokcie bez problemuA powiedzcie mi jaki macie stosunek do farbowania włosów i paznokci hybrydowych teraz ?
Limonkaaa88
Ja ogólnie w pierwszej ciąży nie miałam żadnych zachcianek, ja i mąż nie wiemy co to zawsze mnie ciekawiło czy kobieta specjalnie nie gania faceta, bo ja nic takiego nie miałam, także zobaczymy teraz bo inaczej nie uwierzę
Dokładnie. A później głowa chora bo ten powiedział tak a ten tak i kto ma racje?Albo słuchać dwóch różnych opinii,
Ale oczywiście nie potępiam decyzji ze ktoś tak chce, bo to jego decyzja
Mama2012/2020/2022
Jak ktoś umie włączyć dystans to taka opcja jest super,ale znając siebie zaczęła bym za dużo analizować.Dokładnie. A później głowa chora bo ten powiedział tak a ten tak i kto ma racje?
Ale oczywiście nie potępiam decyzji ze ktoś tak chce, bo to jego decyzja
Limonkaaa88
Ja też wolę do jednego lekarza bo bym analizowała wszystko, ale jednak chodzenie na NFZ jest dużo tańsze, a nie każdy może sobie pozwolić na wizyty i badania krwi prywatnie
reklama
Mama2012/2020/2022
W 1 ciąży chodziłam na nfz ale to było mega lekarz,już nie praktykuje. NiestetyJa też wolę do jednego lekarza bo bym analizowała wszystko, ale jednak chodzenie na NFZ jest dużo tańsze, a nie każdy może sobie pozwolić na wizyty i badania krwi prywatnie
Podziel się: