Nie było wątpliwości. Ja mam super zdjęcia bo tylko dwa pierwsze normalne usg a później wszystkie 4dheheh fauna historia.
Ja mam zdjecia z 14 tyg usher, mlody po prostu rozłożył nogi i pokazał się w całej okazałości
reklama
Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
Dzień. Dobry
S
Shirayuri
Gość
.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mama2012/2020/2022
Ciężka nocka?
Moja córka ostatnio sobie uwidziała namiętnie kp w nocy. Jeszcze ma etap mama, mama wszędzie i w nocy śpi z nami, jak się przebudzi to bez szans odłożyć ją do łóżeczka.
Jedziemy dzisiaj na wieś (do teściowej),ostatnio teściowa mówiła-- Maja,a co Ty w ciąży że tyle jesz
Limonkaaa88
Ja z 13 tyg mam też jajka czarno na białymheheh fauna historia.
Ja mam zdjecia z 14 tyg usher, mlody po prostu rozłożył nogi i pokazał się w całej okazałości
Mama2012/2020/2022
Kurcze.Czesc. Ja sie przyszłam pożegnać. Okres jeszcze co prawda nie przyszedł ale dziś z rana test już kompletnie negatywne
Kciuki za was dziewczyny i życzę wam wszystkim spokojnej ciąży
Przykro bo wiem co czujesz.
sunflower21
Bardzo mi przykro Trzymam kciuki za kolejny cyklCzesc. Ja sie przyszłam pożegnać. Okres jeszcze co prawda nie przyszedł ale dziś z rana test już kompletnie negatywne
Kciuki za was dziewczyny i życzę wam wszystkim spokojnej ciąży
wednesday
Aktywna w BB
To i ja się z Wami przywitam
W piątek przypomniałam sobie ze chyba czegoś mi brakuje
A więc test dwie kreski, godzina szoku, i szybko do przychodni na betę.
Beta 134, a jutro już do gina lecę
Z moich obliczeń wydzodzi po zaczątek mają więc w majóweczkę zamiast na grilla to pewnie na porodówkę polecę
Jedyne zmartwienie to to, że ostatnio w robocie jak się nadźwigalam, a jeszcze nie wiedziałam to trochę brzuch bolał
Z moich obliczeń wydzodzi po zaczątek mają więc w majóweczkę zamiast na grilla to pewnie na porodówkę polecę
Jedyne zmartwienie to to, że ostatnio w robocie jak się nadźwigalam, a jeszcze nie wiedziałam to trochę brzuch bolał
Załączniki
reklama
sunflower21
Witaj I gratuluję! Wybierasz się do ginekologa na usg czy po leki itd? Wczoraj miałam betę 267 i myślę kiedy w tym tygodniu byłby dobry terminTo i ja się z Wami przywitam
Podziel się: