reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2022

Ja pije dwie kawki z ekspresu. Czasem wpadnie herbata do śniadania 😉 owocowe herbaty też czasem, zwłaszcza jak chłodno za oknem. Najgorzej mi było odstawić cole zero, zanim dowiedziałam się, że jestem w ciąży, to colka zero musiała być 😅
Ja żałuję ze nie mogę pic kawki z mojego ekspresu:( ale nawet jak o niej myślę to mi nie dobrze, czekam aż to minie, aj

A na cole i gazowane to mam ochotę i popijam co jakiś czas, potrzebuję bombelków i cola musi być ostatnio masakra:p

reklama
Z aplikacji 15maj
Ale strach jest tak wielki, nie wierze, ze sie uda 🙁
Milcia, to Twoje pierwsze dziecko?

Ja dzisiaj też dołek. Wczoraj super spokój, nawet na tę betę czekałam jak jakiś budda...a dziś panika, że mój wiek, że ojej, czy wszystko będzie ok😟 Znów muszę się odciąć od czytania, posprzątać, popracować i wejść w tryb "nic ode mnie nie zależy". Może jakoś mi się uda...

Zastanawia mnie jeszcze jedna sprawa, czy mierzycie temperaturę ciała? Ja wpadłam w obsesję i ciągle sprawdzam czy mi nie spadła mam ciągle między 36:6 a 37 czasem 37,3 ,jak to wygląda u Was mamusie?

Ja żałuję ze nie mogę pic kawki z mojego ekspresu:( ale nawet jak o niej myślę to mi nie dobrze, czekam aż to minie, aj

A na cole i gazowane to mam ochotę i popijam co jakiś czas, potrzebuję bombelków i cola musi być ostatnio masakra:p
Haha znam ten ból braku kawy z expressu😁 mnie nie odrzuciło w prawdziwie, przynajmniej jeszcze ale dla bezpieczeństwa postanowiłam odrzucić żeby nie zaszkodzić w żaden sposób tą kofeiną ☺️

Zastanawia mnie jeszcze jedna sprawa, czy mierzycie temperaturę ciała? Ja wpadłam w obsesję i ciągle sprawdzam czy mi nie spadła mam ciągle między 36:6 a 37 czasem 37,3 ,jak to wygląda u Was mamusie?

Nie mierz, to bez sensu. Temperatura bez ciąży także się waha w ciągu dnia i powinn u zdrowej osoby dochodzić momentami do 37,2🙂

Milcia, to Twoje pierwsze dziecko?

Ja dzisiaj też dołek. Wczoraj super spokój, nawet na tę betę czekałam jak jakiś budda...a dziś panika, że mój wiek, że ojej, czy wszystko będzie ok😟 Znów muszę się odciąć od czytania, posprzątać, popracować i wejść w tryb "nic ode mnie nie zależy". Może jakoś mi się uda...
Buddae hehe😁 a ile masz lat?

reklama
Do góry