reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2022

Ja pije dwie kawki z ekspresu. Czasem wpadnie herbata do śniadania 😉 owocowe herbaty też czasem, zwłaszcza jak chłodno za oknem. Najgorzej mi było odstawić cole zero, zanim dowiedziałam się, że jestem w ciąży, to colka zero musiała być 😅
Ja żałuję ze nie mogę pic kawki z mojego ekspresu:( ale nawet jak o niej myślę to mi nie dobrze, czekam aż to minie, aj

A na cole i gazowane to mam ochotę i popijam co jakiś czas, potrzebuję bombelków i cola musi być ostatnio masakra:p

reklama
Z aplikacji 15maj
Ale strach jest tak wielki, nie wierze, ze sie uda 🙁
Milcia, to Twoje pierwsze dziecko?

Ja dzisiaj też dołek. Wczoraj super spokój, nawet na tę betę czekałam jak jakiś budda...a dziś panika, że mój wiek, że ojej, czy wszystko będzie ok😟 Znów muszę się odciąć od czytania, posprzątać, popracować i wejść w tryb "nic ode mnie nie zależy". Może jakoś mi się uda...

Zastanawia mnie jeszcze jedna sprawa, czy mierzycie temperaturę ciała? Ja wpadłam w obsesję i ciągle sprawdzam czy mi nie spadła mam ciągle między 36:6 a 37 czasem 37,3 ,jak to wygląda u Was mamusie?

Ja żałuję ze nie mogę pic kawki z mojego ekspresu:( ale nawet jak o niej myślę to mi nie dobrze, czekam aż to minie, aj

A na cole i gazowane to mam ochotę i popijam co jakiś czas, potrzebuję bombelków i cola musi być ostatnio masakra:p
Haha znam ten ból braku kawy z expressu😁 mnie nie odrzuciło w prawdziwie, przynajmniej jeszcze ale dla bezpieczeństwa postanowiłam odrzucić żeby nie zaszkodzić w żaden sposób tą kofeiną ☺️

Zastanawia mnie jeszcze jedna sprawa, czy mierzycie temperaturę ciała? Ja wpadłam w obsesję i ciągle sprawdzam czy mi nie spadła mam ciągle między 36:6 a 37 czasem 37,3 ,jak to wygląda u Was mamusie?

Nie mierz, to bez sensu. Temperatura bez ciąży także się waha w ciągu dnia i powinn u zdrowej osoby dochodzić momentami do 37,2🙂

Milcia, to Twoje pierwsze dziecko?

Ja dzisiaj też dołek. Wczoraj super spokój, nawet na tę betę czekałam jak jakiś budda...a dziś panika, że mój wiek, że ojej, czy wszystko będzie ok😟 Znów muszę się odciąć od czytania, posprzątać, popracować i wejść w tryb "nic ode mnie nie zależy". Może jakoś mi się uda...
Buddae hehe😁 a ile masz lat?

reklama
Do góry