Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
Ja to lubię martwić się o wszystko i wyolbrzymiać. Niestety
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wspaniała wiadomośćDziewczyny ja już też po 6+3, jest serduszko, ładnie wygląda, mam brać luteinę 4 razy dziennie, leżeć i odpoczywać Ale jak usłyszałam, że serduszko jest to się rozpłynęłam, nie myślałam, że kiedyś będzie mi dane to zobaczyć Ginka prywatnie ale na badania krwi dała skierowanie do szpitala swojego w Warszawie, co prawda godzina jazdy pociągiem ale może się skusze, kolejna wizyta za 3 tygodnie
cudownieDziewczyny ja już też po 6+3, jest serduszko, ładnie wygląda, mam brać luteinę 4 razy dziennie, leżeć i odpoczywać Ale jak usłyszałam, że serduszko jest to się rozpłynęłam, nie myślałam, że kiedyś będzie mi dane to zobaczyć Ginka prywatnie ale na badania krwi dała skierowanie do szpitala swojego w Warszawie, co prawda godzina jazdy pociągiem ale może się skusze, kolejna wizyta za 3 tygodnie
U mnie też ciąża młodsza o 1,5 tygodnia niż OM, bo owulacja gdzieś w 25 dniu cyklu Będzie serduszko, trzymam kciukiAle mi dziewczyny dajecie nadzieję na serduszko jutro według om to niby będzie 7w3d ale że mam długie cykle (35 dni ) to raczej ciąża o tydzień młodsza
Masz Racje. Nie ma nigdy dobrej pory.Ja w tym roku kończę 29 lat. Pracowałam od zawsze bo zawsze w wakacje gdzieś dorabialam a od 18 pracowałam ciągiem w sklepie przez kilka dobrych lat. My z mężem zawsze marzylismy o 4. Nie wiem czy nam się uda , ale mogę szczerze powiedzieć, że mimo że nie zawsze jest kolorowo to się rozwijam. Marżę o własnej działalności, na razie dorabiam po znajomych . Robię pracę na plastrach brzozy. Jestem samoukiem , wypalam , rysuje
A co do dzieci. Nigdy nie ma.dobrego momentu. My choć teraz nie planowaliśmy to cieszymy się mimo wszystko.