Dokładnie tak, na tym etapie i tak nic nie możemy zrobić, tylko się uspokoić i być dobrej myśli.Tez tak przypuszczam, chociaż cykle mam jak w zegarku 29 dni, zawsze nawet miesiączka o tej samej porze nad ranem przychodzi ale wiadomo może akurat coś się przesunęło. Plamiłam i to porządnie ale szybko ustało. Objawy jak miałam tak mam ale odpuściłam już i nie nastawiam się. Lepiej się miło zaskoczyć niż znowu rozczarować
reklama
Cyrknakółkach
Fanka BB :)
W ogóle to tam poszło trochę ciąż.
Ostatnia edycja:
mamahelenki92
Hej ! mamy zarodek. Wizyta za 3 tygodnie w celu sprawdzenia serduszka. Jestem dobrejbmysli. Lekarz super
Porozmawialam z nim i będę na diecie dla cukrzyków. Od razu zalecił mi badanie krzywej cukrowej bo 2 tygodnie temu miałam podwyższony cukier. Acard i witaminy
Jestem zachwycona lekarzem i jego dobrem. Dzieciątko rośnie, jest dobrze zagniezdzone
Porozmawialam z nim i będę na diecie dla cukrzyków. Od razu zalecił mi badanie krzywej cukrowej bo 2 tygodnie temu miałam podwyższony cukier. Acard i witaminy
Jestem zachwycona lekarzem i jego dobrem. Dzieciątko rośnie, jest dobrze zagniezdzone
Mrufka@@1
Super a który TC z USG ?Hej ! mamy zarodek. Wizyta za 3 tygodnie w celu sprawdzenia serduszka. Jestem dobrejbmysli. Lekarz super
Mama2012/2020/2022
Ciekawe czy korona ma na to wpływ. W sensie jak ktoś podszedł to słabszy organizm np.Faktycznie. Mój ginekolog mówi, że od zeszłego roku obserwuje naprawdę dużo poronień.
Tak tylko gdybym.
Cyrknakółkach
Ciekawe czy korona ma na to wpływ. W sensie jak ktoś podszedł to słabszy organizm np.
Tak tylko gdyby.
Ostatnia edycja:
Mama2012/2020/2022
Wiem.W sumie może coś w tym być. Tak naprawdę przyczyna większości poronień jest nieznana, niestety.
Odniosłam się do tego,że w ciągu roku zaobserwował więcej.
Pewnie też ludzie mają więcej stresu itp
Cyrknakółkach
Bardzo możliwe. Nie ukrywajmy, żyjemy w dziwnych czasach. Mnóstwo ludzi naprawdę dostało w kość przez to wszystko.Wiem.
Odniosłam się do tego,że w ciągu roku zaobserwował więcej.
Pewnie też ludzie mają więcej stresu itp
klaudusia21
Ależ cudna wiadomość, potrójne gratulację i potrójne kciukiDziewczyny, jestem po usg. Spodziewałam sie wszystkiego, ale nie tego, co usłyszałam. Nie ma pozamacicznej - co najwazniejsze. Ale za to sa prawdopodobnie TROJACZKI!!!!
Doszedł trzeci pęcherzyk. Prawdopodobnie przez nieregularny cykl mialam dwie owulacje w jednym miesiacu i doszło dwa razy do zapłodnienia. Beta tak wolno rośnie, bo dwa najmniejsze mogą polecieć. Jeden pęcherzyk super urósł przez ten tydzien, drugi tez jest troche większy niz ostatnio. Za tydzien znowu wizyta, mam juz nie powtarzać bety. Ciąża młodsza, największy pęcherzyk wychodzi na 4t5d. SZOK
reklama
mamahelenki92
Wiesz że nie spytałamSuper a który TC z USG ?
Podziel się: