Witaj w klubie. Ja od wczoraj walczę z mega katarem. Poza domowymi sposobami: miód, syrop z malin, imbir mam Rhino Argent w sprayu. Dziś rano umierałam ale teraz jest już względnie ok więc chyba działa.Dziewczyny ból gardła mi przeszedł, ale zalewa mnie katar, ciągle kicham i bardzo boli mnie głowa. Co z tym można w ciąży zrobić? Apropo objawów: mam gigantyczne piersi z dużymi stukam i masą żyłek plus brak apetytu. W ogóle nie chce mi się
reklama
outofthebox
Fanka BB :)
Niestety normalne i nie skończy się to zbyt szybko :c Dopóki nie ma mocnych skurczy, to jest okDziewczyny, 6 tydzień, to normalne, że podbrzusze codziennie kłuje jak na okres. Czytałam, że niby to objaw powiększania macicy itp. Ale każde mocniejsze ukłucie zawsze mocno mnie stresuje
agulla84
też tak mamDziewczyny, 6 tydzień, to normalne, że podbrzusze codziennie kłuje jak na okres. Czytałam, że niby to objaw powiększania macicy itp. Ale każde mocniejsze ukłucie zawsze mocno mnie stresuje
Cyrknakółkach
Ja z kolei cały dzień okropne mdłości, ale to dopiero zaczyna się 5 tydzień. Miała któraś z Was tak wcześnie?
Polinaa
Aktywna w BB
u mnie to samo, czasami panikuje ze zaraz dojdzie plamienie i powtórka bedzieDziewczyny, 6 tydzień, to normalne, że podbrzusze codziennie kłuje jak na okres. Czytałam, że niby to objaw powiększania macicy itp. Ale każde mocniejsze ukłucie zawsze mocno mnie stresuje
outofthebox
Ja tez sobotę kończę słabo, poczytałam trochę badań i zastanawiam się, czy może ja zawsze miałam problem z progiem, czy jest szansa, ze straciłam przez to poprzednia ciąże… Zastanawiam się na ile suplementacja teraz pomoże, skoro zaczęłam ją dopiero w 5+1, masakra. Nigdy bym się nie spodziewała, ze decydując się na dziecko sprowadzę na siebie tyle stresu, serio. Jeśli ta nie wypali, to poszukam sobie innego pomysłu na życie, nie mam siły na te rozczarowania. Sorki są dobijający ton, ale czasem jak o tym myśle to mi ręce opadają.
Ja mam dziś 5+4 i mdłości cały dzień .. niedawno się zważyłam 2 kg mniejJa z kolei cały dzień okropne mdłości, ale to dopiero zaczyna się 5 tydzień. Miała któraś z Was tak wcześnie?
@outofthebox całkiem cię rozumiem...po to jest to forum żeby się wspierać, a nie pisać tylko że jest pięknie miło i przyjemnie i ciąża to piękny czas...może i jest ..ale nie dla wszystkich ...ja się nie przestanę denerwować nawet jak zobaczę serduszko ani potem...tylko pierwsza ciąża była spokojna bo byłam nieświadoma wielu rzeczy, a kolejne cztery mega trauma tyle razy już nie miałam siły na to wszystko tyle razy się poddawałam ...teraz też już zapowiedziałam, że to ostatni raz
Ostatnia edycja:
sunflower21
Też mnie takie myśli nachodzą. Już tylko czekam na poniedziałek, ginka ma mi podać godzinę jeszcze. Nadal są lekkie plamienia, trochę branie luteiny mnie uspokaja ale na ile ona zadziała to nie wiem... Niby progesteron 20 to nie tragedia ale było więcej Oby tylko nie było gorzej i trzymam kciuki za nas wszystkie.Ja tez sobotę kończę słabo, poczytałam trochę badań i zastanawiam się, czy może ja zawsze miałam problem z progiem, czy jest szansa, ze straciłam przez to poprzednia ciąże… Zastanawiam się na ile suplementacja teraz pomoże, skoro zaczęłam ją dopiero w 5+1, masakra. Nigdy bym się nie spodziewała, ze decydując się na dziecko sprowadzę na siebie tyle stresu, serio. Jeśli ta nie wypali, to poszukam sobie innego pomysłu na życie, nie mam siły na te rozczarowania. Sorki są dobijający ton, ale czasem jak o tym myśle to mi ręce opadają.
reklama
Maluta
Zaciekawiona BB
To chyba nas dziś dużo z takim kiepskim humorem... Ja akurat jakoś nie boje się o ciążę ale o moje relacje z mężem... Ciągle się kłócimy i czuje się osamotniona ze swoimi chwiejnymi emocjami, a ja chciałabym tylko zrozumienia i wsparcia... cały dzień mnie unikał, a teraz ja w jednym pokoju a on w drugim
Podziel się: