reklama
outofthebox
Fanka BB :)
W straconej ciazy miałam dziewczynkę i tez to była ta idealna opcja dla mnie i męża szczególnie, ale teraz dosłownie wszystko mi sie zresetowało, nie mam totalnie preferencji. Znów planuje NIFTY wiec pewnie dowiem sie gdzieś w okolicy HalloweenMi się marzyła dziewczynka, ale po dwóch stratach teraz jedyne co chce to żeby dotrwać do końca i mieć zdrowego malucha
outofthebox
S
Shirayuri
Gość
.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Polinaa
Aktywna w BB
Tak wczoraj po 48h powtórzyłam wynik i beta z 1425 urosła do 3411 a progesteron z 26 na 32btw @Polinaa miałaś może drugą betę badaną? Pamiętam, ze miałaś iść Jakiego terminu z OM się spodziewasz?
W apce pokazuje mi z OM na 13 maja. @outofthebox jak dotrwam do odpowiedniego tygodnia to też chyba sie na NIFTY zdecyduje
sunflower21
Trzymam kciuki!Tak, były akcje ale znośne... Właśnie wstajemy, jakieś śniadanie i szykowanko do gina na pierwsze usg.
U mnie dziś temperatura 36,80, jedna z najwyższych więc te plamienia raczej nie są od spadku progesteronu. Strasznie się boję, jednak są niewielkie a wiem, że na tym etapie to niewiele da się zrobić..
Mrufka@@1
O której masz ?? Daj znać koniecznieTak, były akcje ale znośne... Właśnie wstajemy, jakieś śniadanie i szykowanko do gina na pierwsze usg.
S
Shirayuri
Gość
.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mrufka@@1
Wszystko będzie dobrze , nie denerwuj się na zapasWstępnie na 13. Mąż nadal nie wie o ciąży
Gorzej jak będą jakieś nieprawidłowości podczas usg....to już nie będzie niespodzianki i cieszenia się
reklama
Madzia5676
Dziewczyny miała któraś tak że po acard miał plamienie ? Zapisał mi a opinie są różne bo czytałam
Podziel się: