K
Kropka.88
Gość
Pomidor i ogorek kiszonyChciałam zapytać, chociaż to pewnie wcześnie. Macie jakichś jedzeniowych ulubieńców ostatnio? Bo ja wielbię zupki chińskie, no kocham i już.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pomidor i ogorek kiszonyChciałam zapytać, chociaż to pewnie wcześnie. Macie jakichś jedzeniowych ulubieńców ostatnio? Bo ja wielbię zupki chińskie, no kocham i już.
Ja w sumie to nie.Chciałam zapytać, chociaż to pewnie wcześnie. Macie jakichś jedzeniowych ulubieńców ostatnio? Bo ja wielbię zupki chińskie, no kocham i już.
A do lekarza dzwoniłaś ? Mówiłaś ze będziesz dzwonić jak dostaniesz wynikDziewczyny, dostalam już wynik dzisiejszej bety. 1063. Przyrost 53%.
Nie jest za dobry, ale większy niz ostatnio. Nie wiem juz co myslec.
A do lekarza dzwoniłaś ? Mówiłaś ze będziesz dzwonić jak dostaniesz wynik
Pochwal sie zdjeciem jaki termin z OM?Ja również już po USG. Na USG widoczny pęcherzyk w macicy 5.4 mm ale na prawym jajniku mam sporą torbiel i to USG zamiast mnie uspokoić to bardziej zmartwiło
Zdjęcia wrzucajcie na zamknięta grupęPochwal sie zdjeciem jaki termin z OM?
Fajnie by było pewnie powtórzyć za 48 h i porównać. Może to by dało jakiś jaśniejszy obraz sytuacji?Napisalam już do niej, bo nie odbiera. Czekam na odpowiedź.
Nie mam terminu jeszcze , powiedziała że na podstawie pęcherzyka nie określi, dopiero jak będzie zarodek .Pochwal sie zdjeciem jaki termin z OM?
Nie ma mnie na zamkniętej grupieZdjęcia wrzucajcie na zamknięta grupę