reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2022

reklama
U mnie dzisiaj pojawiła się miesiączka, czyli zaliczyłam kolejna ciąże biochemiczna…. We wtorek lekarz wiec mam nadzieje ze zrobię wszystkie badania żeby dowiedzieć się co jest grane. Niby ta miesiączka jest inna, 10x lżejsza niż zwykła ale straciłam już wszelka nadzieje
Jeszcze może nie wszystko stracone, moja szwagierka w obydwu swoich ciążach miała miesiączkę a jeszcze jak widzisz różnice to może jeszcze jest szansa

Ja pamiętam że z synem to zero obaw.
Przy córce było pełno strachu i myślę że bezsensu,dodatkowo fundowałam sobie stres. Słuchałam ciała jak wariatka. Dziwię się,że mój lekarz nie zablokował mojego numeru. Córka była mega planowan,wyczekana i w ogóle.
W tej ciąży czuje mega spokój ,nie szukam problemów. Nie szukam bo nie mam czasu😆😆😆
Ale tak cholernie zaczynam się bać jak dam radę ,szkoda gadać

ja juz po wizycie 😀 wg om termin 5.05, chociaz kazda aplikacja pokazuje co innego. Lekarka powiedziala, ze teoretycznie 5+6 jest dzisiaj, ale ciaza jest mlodsza (owulacje mialam chyba 13 sierpnia jakos) wiec serduszka nie ma jeszcze, za tydzien mam prZyjsc, a przez ten tydzien mam stos badan z krwi i usg piersi:) pobrala od razu cytologie.

Załączniki

• 83EB9770-706C-4F59-A7A9-01B4A8A80781.jpeg
    83EB9770-706C-4F59-A7A9-01B4A8A80781.jpeg
    838,3 KB · Wyświetleń: 86
  • B913E7AD-CA4E-4401-96A2-8CE819F3A84E.jpeg
    B913E7AD-CA4E-4401-96A2-8CE819F3A84E.jpeg
    1,1 MB · Wyświetleń: 83
ja juz po wizycie 😀 wg om termin 5.05, chociaz kazda aplikacja pokazuje co innego. Lekarka powiedziala, ze teoretycznie 5+6 jest dzisiaj, ale ciaza jest mlodsza (owulacje mialam chyba 13 sierpnia jakos) wiec serduszka nie ma jeszcze, za tydzien mam prZyjsc, a przez ten tydzien mam stos badan z krwi i usg piersi:) pobrala od razu cytologie.
Super 🥰

Chciałam zapytać, chociaż to pewnie wcześnie. Macie jakichś jedzeniowych ulubieńców ostatnio? Bo ja wielbię zupki chińskie, no kocham i już.

reklama
Dziewczyny, dostalam już wynik dzisiejszej bety. 1063. Przyrost 53%.
Nie jest za dobry, ale większy niz ostatnio. Nie wiem juz co myslec.

Do góry