reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2022

jelitówka najgorsza. Współczuje.
ja zaś mam mega problem z ciągłymi aftami :( o ile w tamtej ciąży nie miałam ani jednej to teraz jest bez zmian i ciagle są, jedna zejdzie następna się pojawia. Już mam ich dość. Wczoraj się tak zastanawiałam ze chyba zrobie wkoncu wyniki na witaminę b6 i b12. Może mam niedobór ze tak ciagle mi się pojawiają. Ale o ile b12 kosztuje 45 zł to b6 200😱

reklama
Co do mdłości to w pierwszej ciąży ich nie miałam i w tej też mam nadzieję że się nie pojawią 😁 W pierwszej ciąży prócz ogromnej senności praktycznie nie miałam żadnych objawów. No pod koniec pojawiła się w sumie zgaga i to bylo straszne 🤪 Pamiętam jak po porodzie cieszyłam się że juz jej nie ma.
A teraz z objawów w sumie tylko ból piersi i delikatna senność.

Co do mdłości to w pierwszej ciąży ich nie miałam i w tej też mam nadzieję że się nie pojawią 😁 W pierwszej ciąży prócz ogromnej senności praktycznie nie miałam żadnych objawów. No pod koniec pojawiła się w sumie zgaga i to bylo straszne 🤪 Pamiętam jak po porodzie cieszyłam się że juz jej nie ma.
A teraz z objawów w sumie tylko ból piersi i delikatna senność.
Ja też pamiętam senność w pierwszej ciąży, byliśmy akurat na etapie wykańczania mieszkania, to pomagałam mężowi a nagle spałam, narobił mi tyle zdjęć spania w różnych miejscach i pozycjach, nie moglam nad tym zapanować haha

Chyba zazdroszcze wam tych mdłości, ja jeszcze nigdy nie miałam i tak sie martwie czy wgl nadejdą 😄😪 dzisiaj przejade sie do poloznej powiedziec o ciazy i zapisac na jakies badania (NL). Jednak tutaj pierwsze usg zrobia dopiero w 11 tygodniu chyba ze ich jakos ublagam wczesniej🤧
Mieszkasz w UK? Moja przyjaciolka ktora tam mieszkała będąc w ciazy miala robione usg czesto,mowila ze strasznie boli ja brzuchu 🤪😁 oczywiscie nie bolał ale wolala skłamać i miec pewność ze wszystko jest dobrze ;)

Cześć, byłam wczoraj u lekarza bo zaniepokoiły mnie piątkowe plamienia. Ale wszystko w porządku. Pecherzyk na swoim miejscu. Z usg 5tydzien 2 dzien i termin na 8 maja
Super wieści. A powiedział co może być powodem? U mnie dziś lekkie plamienia i ja już mam najgorsze myśli, tak bardzo się o to znowu bałam.. Jutro chyba jednak pójdę na ten progesteron i bete jeśli nie będzie gorzej 😔

reklama
Super wieści. A powiedział co może być powodem? U mnie dziś lekkie plamienia i ja już mam najgorsze myśli, tak bardzo się o to znowu bałam.. Jutro chyba jednak pójdę na ten progesteron i bete jeśli nie będzie gorzej 😔
Powiedział, że takie plamienia się często zdarzają, ale powodu konkretnego nie podał. Jem jedynie duphaston 2 razy dziennie

Do góry