O widzisz i z tym to można się zgodzićWszystko zależy od stanu aparatu do pomiaru. Na jednej maszynie usg będzie mniejsze a na innej większe. Pamiętam jak u mojego gina wyliczenie z usg dawało ponad tydzień więcej a natomiast w szpitalu przy innym urządzeniu według usg było 4 dni mniejsze.
reklama
To jesteśmy dwie z 11 maja gratulacjeCześć dziewczyny kłania się ok 11 maj
Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
Ale się obudziłam głodna,aż mi nie dobrze. Musiałam achociaż pół banana zjeść 6tc,zaczyna się katastrofa
uf,ciut lepiej.
uf,ciut lepiej.
Ja się obudziłam, bo mąż do pracy wychodził...też leże i mi nie dobrze nie wiem czy to przez wczorajsze jedzenie sporo latania miałam po pracy ..jadłam w biegu i na szybko ..a jeszcze rano zaspałam wyskoczyłam z łóżku i potem też mi było niefajnie w żołądku i bez śniadania jechałam do pracy ...dziś na spokojnie zamierzam pełen luuuuzzzz w pracy też hehe przerwy na jedzonko sobie będę robić
Mama2012/2020/2022
O to mnie tak zmyliło,że nie szło wytrzymać.Ja się obudziłam, bo mąż do pracy wychodził...też leże i mi nie dobrze nie wiem czy to przez wczorajsze jedzenie sporo latania miałam po pracy ..jadłam w biegu i na szybko ..a jeszcze rano zaspałam wyskoczyłam z łóżku i potem też mi było niefajnie w żołądku i bez śniadania jechałam do pracy ...dziś na spokojnie zamierzam pełen luuuuzzzz w pracy też hehe przerwy na jedzonko sobie będę robić
I tego się właśnie boję tych mdłości jak wcześniej, że rano w WC zamiast do pracy ...o tyle mam dobrze, że mogę zamieniać się z koleżanką na zmiany i wtedy mam na 11.30 u mnie w pracy wirus już nie ma 1/4 grupy i ospa w sali obokO to mnie tak zmyliło,że nie szło wytrzymać.
Madzia5676
Dzień dobry dziewczyny wczoraj poszłam na beta i sprawdzam popołudniu wyniki i wyników nie ma to jakiś błąd ? Dziś wizyta na 19 strasznie się stresuje. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrzeI tego się właśnie boję tych mdłości jak wcześniej, że rano w WC zamiast do pracy ...o tyle mam dobrze, że mogę zamieniać się z koleżanką na zmiany i wtedy mam na 11.30 u mnie w pracy wirus już nie ma 1/4 grupy i ospa w sali obok
Mama2012/2020/2022
Może będą nad ranemDzień dobry dziewczyny wczoraj poszłam na beta i sprawdzam popołudniu wyniki i wyników nie ma to jakiś błąd ? Dziś wizyta na 19 strasznie się stresuje. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze
Mama2012/2020/2022
Nie wymiotuje więc ok. Kawa wchodzi,więc będę żyła.I tego się właśnie boję tych mdłości jak wcześniej, że rano w WC zamiast do pracy ...o tyle mam dobrze, że mogę zamieniać się z koleżanką na zmiany i wtedy mam na 11.30 u mnie w pracy wirus już nie ma 1/4 grupy i ospa w sali obok
reklama
Madzia5676
Mnie od rana głowa pęka szokNie wymiotuje więc ok. Kawa wchodzi,więc będę żyła.
Podziel się: