reklama
sunflower21
Fanka BB :)
Ja zrobiłam tylko dwa testy na samym początku gdzie kreski były ledwo widoczne więc może też sobie powtórzę
outofthebox
Odważne tak wystawiać się na ryzyko stresu Pamiętajcie, ze testy nie są w ogóle stworzone i kontrolowane pod względem takich porównań, u mnie na Facelle kreska przy minimalnej ilości HCG była prawie taka sama jak dnia, kiedy robiłam betę i wynosiła 262u/l. Wiec w razie czego bez paniki
Maluta
Zaciekawiona BB
Też mam wizytę tego dnia. To będzie druga ale już u innego lekarza.Ja mam za tydzień 14.09 o 11:15
Limonkaaa88
To wizyty 8,9,14,15 to w środę pierwsza gdzie już powinno widać
Maluta
Zaciekawiona BB
Ja mam 9latke. Powiedzieliśmy parę dni po tym jak wyszły testy bardzo wyraźne. Nie przyjęła tego za dobrze ale teraz już jest ok i częściej chce się przytulić i posiedzieć z nami. Nie chcieliśmy przed nią czegoś ukrywać, bo jest już duża dziewczynką i wiele rozumie.Ale jestem podekscytowana! Mam ochotę powiedzieć wszystkim i mimo, że moje poprzednie ciąże przebiegały bez większych komplikacji to rozsądek kłóci się z sercem i chyba poinformuję najbliższych po USG. Czy któraś z Was ma już dzieci w starszym wieku? Mam 2 córki 12 i 8 lat nie wiem kiedy im powiedzieć.
Zaskoczona30
A ile tygodni po ostatniej miesiączce jesteś przy takiej kresce?No aż w szoku jestem ze takie mocne
Maluta
Zaciekawiona BB
Od razu wariatka...Dziewczyny pomyślicie, że jestem wariatka, ale dziś cos mnie tknelo i myślę aaa walne jeszcze jeden test... Dla pewności no i mam uspokoiłam się... Ewidentnie ciąża!
Ja po wizycie w piątek, chodź wiedziałam, że jest pęcherzyk ciążowy, usłyszałam, że to nie 6 tylko 4 tydzień, postanowiłam kupić test żeby sprawdźcie czy jest bardziej wyraźny, co oznaczałoby większe stężenie hormonu. Druga krecha była bardziej niebieska od tej kontrolnej...
Ja mam jutro. Mam nadzieję naTo wizyty 8,9,14,15 to w środę pierwsza gdzie już powinno widać
reklama
Zaskoczona30
Dziewczyny mam wyniki bety, w 2 doby urosla z poziomu 31,28 do 120,8! 274%! Spodziewałam się wyniku w okolicach 70-80.
Podziel się: