reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2022

Hej, hej 🙂 Byłam rano na becie, czekam na wyniki. Ale, powiedzcie czy taka ciemniejącą kreska na tescie jest dobrym znakiem? Ten pierwszy robiony byl w piatek, ciemniejszy dziś.

Załączniki

• IMG_20210906_124443.jpg
    IMG_20210906_124443.jpg
    77,9 KB · Wyświetleń: 94
  • IMG_20210906_094353.jpg
    IMG_20210906_094353.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 89
reklama
Ale jestem podekscytowana! Mam ochotę powiedzieć wszystkim i mimo, że moje poprzednie ciąże przebiegały bez większych komplikacji to rozsądek kłóci się z sercem i chyba poinformuję najbliższych po USG. Czy któraś z Was ma już dzieci w starszym wieku? Mam 2 córki 12 i 8 lat nie wiem kiedy im powiedzieć.

Ale jestem podekscytowana! Mam ochotę powiedzieć wszystkim i mimo, że moje poprzednie ciąże przebiegały bez większych komplikacji to rozsądek kłóci się z sercem i chyba poinformuję najbliższych po USG. Czy któraś z Was ma już dzieci w starszym wieku? Mam 2 córki 12 i 8 lat nie wiem kiedy im powiedzieć.
Moj syn 9 lat,powiedziałam mu jakoś przed 12tc,samo wyszło jakoś na luzie.

reklama
Sprawdzałam wczoraj z ciekawości moje pierwsze zdjęcia i pomiary z USG i w obu przypadkach po 6 równych tygodniach od ostatniej miesiączki było bijące serduszko. Za drugim razem nawet w 5+4.
Ja w poprzedniej ciąży byłam 4+5 to jeszcze wiadomo nic nie było bo za wczesnie. następna wizyta była 7+5 to już było bo dużo później

Do góry