becia.25
Fanka BB :)
We wcześniejszych komentarzach pisałam ze tez jak najbardziej popieram protesty i uważam ze najgorsze co mogli zrobić to zabrać nam prawo do decydowania.To mi protesty nie przeszkadzają (jestem zdecydowanie za), mi przeszkadza przyczyna protestów.... I niestety jakby się dobrze zastanwić to w Naszym przypadku wynik badań prenatalnych już nic nie zmini (oprócz wiedzy), bo ewentualna terminacja ciąży najprawdopodobniej i tak już nie będzie możliwa. A ja uważam, że każdy powinien podjąć tą decyzję samodzielnie.
a napisałam ze mam koszmary przez te protesty bo ciagle słyszę o chorych dzieciach i widzę ich zdjęcia. Martwię się jeszcze bardziej czy z moim dzieckiem będzie wszystko w porządku. Dzisiaj śniło mi się ze po prenatalnych lekarz powiedział ze dziecko jest chore, ze ma jakieś problemy ze skóra i podał dokładna nazwę choroby, która mniej więcej pamiętałam jak się obudziłam i wpisałam w google i co? Opis się zgadzał z tym co powiedział lekarz. Już schizuje naprawdę, narzeczony powiedział ze pewnie usłyszałam gdzieś w telewizji czy może w jakimś filmiku o tej chorobie i stad to. Pewnie ma racje.
mam ogromna nadzieje ze wszystkie nasze będą zdrowe.